Zdravim vsetkych Alfistov,moj problem spociva v tom,ze po zasvieteni kontrolky injektora mi pocas jazdy auto uplne prestane tahat po vytlaceni spojky ma nepravidelny chod az nakoniec zdochne,darmo zoslapnem plynovy pedal na podlahu,vobec nereaguje skor ho dusi,po zhasnuti kontrolky uz zas ide dobre.Ked sa tato vada prejavy po starte auto sa ani nepohne lebo ho neviem dostat do otacok.Odniesol som ho do servisu na diagnostiku,ktora je vzdialena asi 50km,pocas jazdy sa problem neprejavil ani raz,tim padom ani diagnostika nic nevikazala,ale nechal som auto v servise nech ju skusaju,ale tomu je uz tyzden a este stale nic,preto by som chcel Vas skusenejsich poprosit o radu co s tim.Dakujem
9.17, 4. 2. 2010, odpovědětto mozes mat len niekde zlomen kabel na vahe,,,ked ti to spravy skus hned odpojit vahu a ak ti to pojde rovnako tak si nasiel chybu,,popripade este lambda.a co mas vlastne za alfu......bo to je dost dolezite
12.30, 4. 2. 2010, odpověděttakze dakujem za rady,dnes mi volali zo servisu,ze uz je ok,vymena vahy vzduchu,bol som pon zatial ide dobre.
19.56, 4. 2. 2010, odpověděttak nech dlho sluzi(aspon tebe kej nie mne) :)))
21.13, 4. 2. 2010, odpovědět