Chcem sa vas opytat na nazor. Alfa Romeo 156 JTD som chcem kupit. Ked som to niekomu spomenul a tych ludi nebolo malo tak ma vysmiali, ze ci si robim srandu. Proste Alfa je v ociach verjnosti totalny vergel, a teraz nastava otazka, preco je tomu tak. Tak som z toho upustil a kupil si Skodu. A dakujem bohu, ze som sa tych ludi vobec pytal.
1.25, 6. 2. 2010, odpovědětdiky bohu, ze si takovej clovek nekoupil AR, uf
4.00, 6. 2. 2010, odpovědětMilanko tu prudí. Má Šáde a teď závidí. Čao
6.29, 6. 2. 2010, odpovědětDobře jsi udělal, aspoň tu nebudeš otravovat stupidními dotazy typu: jakou mám koupit baterku, jak vyměnit žárovku, jak otevřít nádrž atd. Právě kvůli podobným lidem co jsou úplné a naprosté lamy se vykládájí o Alfách hrúzné historky jak se to sere. Serou na údržbu, koupí šrot s milionem kilákú a pak se diví.Choďte pěšky nebo MHD,
7.24, 6. 2. 2010, odpovědětneznám lepší auto než je alfa romeo
7.43, 6. 2. 2010, odpovědětkoukam milanko prisel v noci z flamu a prudi tady
13.41, 6. 2. 2010, odpovědětTak Milanko! Máš škodovku tím pádem jsi zapadl do milionu kokotu co vlastní tuto báječně zmrdanou značku jako ty.Takže čus kokote a už tu nepiš!!!
19.09, 6. 2. 2010, odpovědětFiat Ecu scan stáhneš zde www.fiatecuscan.net je free a je tam i jak opravit kablík aby fungoval na abs a airbagy mám odskoušené už je tam přidaný i benzín nebo pak ten alfadiag zde www.alfadiag.net ale je placený nebo najít jako já full verzi : )
19.37, 6. 2. 2010, odpovědětJa ted koupil holce fabii na jezdeni do kramu a z asi trech cidel co to auto ma mi po kazdych 5km vyskoci 4 chyby motoru.Ale do kramu to staci.
19.54, 6. 2. 2010, odpověděttato odpověd mela byt o jedno tema vedle sry
21.01, 6. 2. 2010, odpovědětmyslim že lepšiu krabicu od margarinu si si ani nemohol kupit.darujeme
19.56, 6. 2. 2010, odpovědětked alfu tak DIESEL a ked DIESEL tak jedine 2,4 JTD amaš svätý pokoj
20.20, 6. 2. 2010, odpovědětNechcel by si rovno dizlove FERARI ty socka ? Ked alfa tak V6 ! Dizel nechaj koncernistom.
1.00, 7. 2. 2010, odpovědětKdyž alfu tak jedine BENZIN a kdyz BENZIN tak jedine V6...howg
20.37, 6. 2. 2010, odpovědětmilan, prosim Ta, ake mas skusenosti s alfami, ked dakujes bohu za to ze si sa tych ludi vobec pytal. Alfa mozno neni najlepsie auto na svete, ale ponuka ti take veci, ktore kunkurencia nema, skoda duplovane (bez urazky). Aj ked talianskim inzinierom uslo par detailov, stale je to pecka, aspon podla mna, a to aj v tychto rokoch. Alfy ktore sa predavaju v cechach alebo na slovensku, maju vacsinou svoje najlepsie roky za sebou. Aj napriek neobjektivnemu renome ma proste ItalDesign vzdy navrch! PS: ak chces za malo penazi vela muziky, kupi si ladu nivu, ta ti prezije aj jadrovy vybuch...
21.21, 6. 2. 2010, odpovědětproti Alfam nikdy nic,jak TY se chováš k ní,tak ona zase k Tobě!heh
23.34, 6. 2. 2010, odpovědětjedině diesel 2.4jtd
11.30, 7. 2. 2010, odpovědětmilanko sa riadi heslom Stara mama pavedali :D
12.08, 7. 2. 2010, odpovědětKde je ten PETROLHEAD HEAVEN, ked kazdy do alfy doporucuje dizel :D ? O TRAKTOROCH snad znacka alfa romeo nie je. Tisic krat radsej V6, ako mat pod kapotou HLOD BOBROV. Ked chcete setrit, kupte si 2.5 alebo 3.2 a prerobte si to na plyn, budete jazdit lacnejsie ako s dizlom. O tom snad znacka alfa romeo nie je aby kazdy dymil a smrdel jak zetor a tocil max 4500otacok.
12.29, 7. 2. 2010, odpověděttolik zamindrakovanych majitelu alfy na jednom miste :D
13.44, 7. 2. 2010, odpovědětTo Roman-nevím,kde jsi vzal,že jsou tady nějak zamindrákovaní lidé.Já rozhodně nejsem a ze své Alfy už rozhodně ne!! Stačí mi pouhý pohled na svou krasavici a hned je ten svět tak nějak snesitelnější.Už i proto jsem rád majitelem Alfy a to vůbec netvrdím,že ostatní vozy jsou špatné a mnohé dokonce i lepší.A mimochodem-tím pohledem ten stav okouzlení teprve začíná!!
15.23, 7. 2. 2010, odpovědětNo jen se na to podivej. Klucina tu napise ze si koupil oktavku a mistni smetanka mu napise ze je kokot, ze zavidi a podobne zvasty... A pak se rozhada naftacka a benzinacka sekce alfa fanousku. No neni to k smichu? Nebo k placi? Sam mam 2.5 V6, ale tohle mi prijde opravdu ubohe.
18.18, 7. 2. 2010, odpovědětNeviem o com to tam meles .ze AR neni o Diezle! Kazdy kto chce mat spolahlive AR ma dizel alebo V6 benzin !!! Bohuzial TS sa nepodaril a skurvil tejto znacke meno !! Kazdy si kupi taku motorizaciu aku chce!!
16.02, 7. 2. 2010, odpovědětNo nevím,kdo,co,nebo koho zkur..l? Já mám třetí TS a žádný problém. Jestli problém,tak bych ho spíš viděl na sedačce za volantem.
16.48, 7. 2. 2010, odpovědětNalej:-) za chvili budou světla hotovy tak pak hodím foto na net.
17.42, 7. 2. 2010, odpovědětKurva, jebete se tu mezi sebou jako malí sráči a jiní z toho mají jen prdel. Jste asi volové, jedna Alfácká rodina a sami mezi sebou by jste se ukousali. To nechápu. Tolik řevnivosti na jiných fórech jiných značek nenajdete. Běžte a dívejte se a učte se vzájemné toleranci a úctě jeden k druhému. Možná je to dané tím, že je tu drtivá většina lidí mezi 20-30 lety a jsou horkokrevní. Kroťte se,nezneužívejte anonymitu internetu. nebo se z toho pobliju!!!!!!
17.38, 7. 2. 2010, odpovědětMá pravdu předsedo!!!
17.55, 7. 2. 2010, odpovědětKed mi niekto nastupuje do alfy, je nadseny. Ked stoji na parkovisku, kazdy si ju vsimne. Ked niekto odhaduje vek tej mojej, dava 4-5 rokov a ma 11... toto je Alfa, nadcasovy design. Kto chce ziarit, kupi si Alfu. Aj za cenu mozno narocnejsej udrzby. Ale mna osobne bavi sa o auto starat, skontrolovat, doliat co treba. Ak chce niekto iba jazdit, nech si kupi Das Auto. Zapadne medzi sedy priemer
18.13, 7. 2. 2010, odpovědětKurwa, kurwa sobie tu trochę punk, a inne są po prostu śmieszne. Jesteś o woły, jeden Alfácká rodziny i was you would ukousali. Nie rozumiem. Tyle walki na innych forach nie znajdą innych marek. Idź i oglądać i uczyć się tolerancji i wzajemnego poszanowania innych. Może to wynika z faktu, że zdecydowana większość osób między 20-30 lat i porywczy. Kroto nie jest nadużycie anonimowość w Internecie. lub !!!!!! pobliju
19.45, 7. 2. 2010, odpovědětUž nehul to svinstvo,leze ti to pak na mozek.
21.02, 7. 2. 2010, odpovědětAlfa Romeo je krasna vec, krasne auta vzdy robili, ale cenim si iba nove, max 2 roky stare, potom ich hodnota ide do ...
23.32, 9. 2. 2010, odpovědětTY SI CENIS MB CO SI SI KUPIL :)NO MAS JEDNODUCHE NEATRAKTIVNE AUTO :) S MIZERNYMY JAZDNYMY VLASTNOSTAMY :) KTORE MNE OSOBNE NEMA ABSOLUTNE CO PONUKNUT :) ALE ZATO MOZES CHODIT NA ZRAZY MB:) OKTAVIA BUDE KRASNE KONTRASTOVAT MEDZI 105.120. A FAVORITOM.. GRATULUJEME:)))))
13.30, 15. 2. 2010, odpovědětAž si pohojíš své eGO VELKÝMI Písmenky, tak se pokusím vyjádřit i já.. mám už 8 měsíců 159tku a i přesto se mi nová koktávka docela líbí.. neměnil bych ani náhodou, ale zvenčí vypadá docela dobře. A nic ve zlým, ale má i o dost větší hodnotu než Tvoje 156tka.
14.54, 15. 2. 2010, odpovědětA MNE SA STRASNE PACI AJ MOJ FORD TRANSIT A NEVERIL BY SI ALE TIEZ MA VACSIU HODNOTU AKO MOJA 156 :) ALE CO KED MI NEPONUKNE TAKU ZABAVU... ALE ZATO MA VELKY BATOZINOVY PRIESTOR.. :))
8.29, 16. 2. 2010, odpovědětPatrně si mě vé své přemoudřelé dokonalosti nepochopil, ale nepsal jsem o jízdních vlastnostech, ale o tom, že se mi prostě zvěnčí docela líbí..
13.38, 17. 2. 2010, odpovědětáááááá promluvil národ :-)
15.51, 15. 2. 2010, odpovědětxxl [194.154.226.xxx] | 19. 03. 2002 08:34 Ach, Alfa ty si mi zobrala srdce ... Alfa Romeo je pre mna stelesnenim emocii, je to auto v ktorom zabudnete na starosti v zivote / danovy urad, zuriva svokra ... / a vnimate len jazdu. To auto naozaj nie je na presuvanie medzi bodom A a B je to permanentny orgazmus ... V Alfe je cloveku az luto, ze dosiahne svoj ciel a jedine naco mysli je, kedy opet bude pokracovat v ceste. A este pre milovnikov nemeckych sportovych aut, mozno su vykonejsie, kvalitnejsie, ale chyba im srdce a preto v mojom zivote nemaju vecsiu cenu ako vysavac alebo mixer
8.42, 16. 2. 2010, odpovědětmám T.S. - mimochodem, druhý nejlepší motor hned po Boxerech, jen pro info:-)))
9.33, 16. 2. 2010, odpovědět