Zdravím tak dnes jsem si přivez domů alfu 156 1.9 jtd. už jen dodělat řidičák :-) a neskutečně se tešim až do ní nasednu jako řidič a vyrazíím..je to prostě bomba!!! a srovnávat alfu s vochcávkou(octávkou) to prostě nejde!! Alfa FORÉÉÉWA
21.32, 9. 2. 2010, odpovědětojeje cerstvy ridic?????tak mnoho spokojenych kilometru,co nejmene poruch,a hlavne to hned nerozsekat kdo se ma pak na to divat....
23.19, 9. 2. 2010, odpovědětTy vole fakt? Alfa 156 dizel? S akou octavkou to zrovnavas, to s tou z roku 97 ci octavia 3 TDI RS. Rad by som vedel. A tej ridicak si urcite dodelej. :D:D:D
23.26, 9. 2. 2010, odpovědětA este nieco mili Zdenko. Ty mozes akurat tak porovnavat svoju tajnu lasku z 3.B s tou kockou z 3. C. a nie auta. A ak mas viac ako 18 rokov a uz si zmaturoval a este stale nemas vodicak tak potom uprimne LOOOOOOOOOOOOL. Milujem ked deti daco rozpravaju. Je to take nevinne :D
0.09, 10. 2. 2010, odpovědětjá trestám oktávky i staré i nové a nedělá mi to problém jestli to má RS a nebo nemá :-)
6.48, 10. 2. 2010, odpovědětten ridicak si dodelej :) a chlapi nekamenujte ho taky sme delali ridicak a taky sme se tesili na nase prvni auto :) ja sem se treba ucil na honda crx male neposlusne auto :D
15.46, 10. 2. 2010, odpovědětzase je to hezký, že je to zažranej alfista s autem i kdyz jeste nema ridicak xD
16.00, 10. 2. 2010, odpovědětUpřímnou soustrast....
19.18, 10. 2. 2010, odpovědětPak nemají být bouračky..mladý žalud a hned takhle silný auto..v mojí době tak maximálně š105 a šmitec
19.20, 10. 2. 2010, odpovědětTo je úplně jedno, jak silný auto má...pokud bude jezdit rozumně, ať si má klidně McLaren SLR...zabít se může i v té škodovce. Předsudky typu má silný auto, je to magor jsou jen ukázkou jednoduchého myšlení. Vítám ho mezi námi a doufám, že až udělá řidičík, tak se přijede ukázat na nějaký srazík ;oD. Alfičku si užij a dobře se o ni starej, za dobrou péči se ti mnohonásobně odmění.
19.28, 10. 2. 2010, odpovědětnechapu tu VASI kritiku...ubohe...
17.33, 12. 2. 2010, odpovědětchlapi místo toho aby jste byli rádí že přibyl dlaší alfista tak vy mu tady daváte sodu, jako já měl taky první auto mondeo 1999, 2.5 l a nis se mi nestalo a myslím že to mělo větší sílu, Vše záleží na něj jak se o to bude starat nebo bude machrovat a roztřelí to ne?? Každý se má starat o své
17.43, 12. 2. 2010, odpovědětJohny kolik jsi platil za ten kardio ? Pojištovna to nehadí že ?
20.39, 12. 2. 2010, odpovědětLidi, lidi já Vás fakt nechápu šít takhle do toho kluka. V tom vidím pouze závist, že vy ste jako první auto měli posranou š 120 a on má jako první alfu. Taky jsem měl první š forman :-) Každopádně ti přeji hodně bezproblémově ujetých km a neodři si to, je to ošklivý pohled potom:-D
18.41, 13. 2. 2010, odpovědětDalší debil čo nemá vodičák v živote nemal žiadne iné auto a kto vie kolko ich vlastne šoféroval a už vytrubuje aké je Alfa skvelé auto... Čo majitel to DEBIL Hned začni chodiť ako na formule, pretože Alfa má špičkové jazdné vlastnosti, aspon bude o jednoho KOKOTA na ceste menej...
16.22, 14. 2. 2010, odpovědětno jsem tady sice krátce, ale už teď se mi tady nelíbí, nelíbí se mi jak někteří frajeři, co si myslí, že jsou všechno, píšou takové hnusné a závistivé věci, chlapi podle mě vy kteří tohle píšete, nejste v pořádku, měli by jste si zajít k doktoroj a dát se léčit, to co tady píšete, konkrétně Ivan je nelogické, neznáš člověka a hned o něm takhle mluvíš, jsi normální??? asi ne, ty děláš jako by ti nebylo 18 a nedělal jsi řidičák, každý tím projde a nezlobte se na mě ale je každého věco co si koupí a čím bude jezdit, tak jim dejte pokoj, jste asi nejaký zamindrákovaný, uprimne nechtel bych vas potkat na silnice Hezký den Tom
16.51, 14. 2. 2010, odpovědětAno Ivko !Dufam ze bude o jedneho kokota menej! len tym kokotom si ty !!
18.21, 14. 2. 2010, odpovědětno jako čerstej řidič s mokrým řidičákem si s Alfou teda moc nezajezdí. Ale na naučení to stačí a pak hupky šupky do Ochcávky a bude mít klídek. Jedině Ochcávku III.
19.03, 14. 2. 2010, odpovědětTohle asi nebudou stranky fanousku Alfa Romeo...pripadam si jako v diskusnim foru na novinkycz...jokoukam ze mame mezi sebou pekne idioty ne jenom Honzu
9.14, 15. 2. 2010, odpovědětviete na co by som sa kukol velmi rad??na ivana ci je taky bezpecny a skvely sofer ako si mysli.ja som mal prve auto 156 1.9jtd a rozbil som ho lebo mi nedal prednost jeden ozraty debil a mal brata kapitana na fizlarni uznali mi total dali mi 80litrov a stratovy som bol 200litrov a isiel som rychlostou 70km/h bol mierne napadany sneh nedalo sa ubrzdit..moze chodit jak aj debil ale nic sa mu nemusi stat poznam vela takích a urcite aj vy
9.30, 15. 2. 2010, odpovědětKed sa pozres na autobazar.eu na forum ,tak ho tam najdes len nie ako ivan ,ale ako ivko1 furd prudi na Alfa romeo a furt tieto iste reci co sem napisal (Alfa má špičkové jazdné vlastnosti) a same blbosti !!!Je to chory clovek co cita alfa fora a potom len prdi na fora ci tu! alebo na autobazar.eu!!!!
15.37, 15. 2. 2010, odpovědětUž jsem to tu psal mockrát...octávka šla po necelým roce z baráku. Není to špatný auto, ale rozhodně ne dobrý.Ve městě OK, ale jak přijde zima tak končí na prvním stoupání.
5.52, 19. 2. 2010, odpovědětja som asi na fore embecky.. to sa mi sníva... Zdeno, vela stastnyh kilometrov bez nehody :) alfa je super auto pokial sa o nu dobre staras:) s oktavkou sa da porovnavat, ale v malocom :) a nechapen tych co sem chodia kakat a vychvalovat napr skodovku..nikdy by som sa neznizil k tomu aby som siel na ine fotum a sral tam...
11.18, 19. 2. 2010, odpovědětZdendo gratuluju k Alfici no a těch slintoňů si nevšímej.No i když po pravdě taky trochu závidim moje první auto byla Škoda 105S-kurna to byl stroj:-)
17.49, 19. 2. 2010, odpovědětTak Tě vítám mezi Alfisty a přeji hodně kilometrů bez nehody.Nenech se odradit blbými kecy a užij si pohodu za volantem u takové krásky.Cuore sportivo
17.36, 22. 2. 2010, odpovědětSte tady závistivý až to neni hezký,ja kdybych mel prachy tak taky nezacinam se skodovkou.Ja osobne zacinal s FIAT DUCATO MAXI a bez nehod az do tedka
18.12, 22. 2. 2010, odpovědětpresne tak pisou tady lidi co nekomu vubec neprejou radeji se naucit na dobrym rizenim a razenim a podvozku co splnuje alfa nez nejaky nebezbecny favorit nebo felicie a kdyz to nebude tocit nad 3500 otacek ze zacatku nez si na to zvykne tak to jede jak normalni prumerne autko jako fabia nebo felda nereknu kdyby si koupil ferari enzo ale jak bude tocit ten motor normalne i pro zacatek je to super drzim palce a stastne kilometry
18.19, 22. 2. 2010, odpovědětSakra tu riesime a Zdenko ani neodpisal, asi dostal 5ku zo zemepisu tak teraz ma zaracha na internet. Chlapci, cele zbytocne tliachanie, alfu si treba zasluzit a mat ju cukrikovu, a nie dostat od starsieho brata 1,9jtdi z roku 97,5 a tu pisat jaky som alfista :)
0.06, 23. 2. 2010, odpovědět