Chalani obdivujem Vas, mam alfy rad, vzdy ma uchvati ked vidim na ceste alebo inde alfu romeo, chapem vase nadsenie, peace, a majte vela stastnych kilometrov.
23.52, 9. 2. 2010, odpověděta já obdivuju tebe že tu chodíš :-)
6.49, 10. 2. 2010, odpovědětno to nadsenie ma pomaly opusta ked furt cosi.....ale furt som do nej blazon a hovorim si "sak 12rocne auto" :))))
20.38, 11. 2. 2010, odpovědětto máš jako s ženskýma-čím starší,tím více stojí.A žhavá dvacítka z ní stejně nebude.Alfi,když o ni pečuješ,tak spoň nefrflá,když ji osedláš!
21.44, 11. 2. 2010, odpovědětNEMOZEM SI POMOCT ALE JA MAM 2002 INTERIER FECELIFT. KUPOVAL SOM JU MINULY ROK A JEDINE CO SOM NENIL KED SOM JU DOVIEZOL BOL STABILIZATOR CO ZACAL POKLEPAVAT PO 3 MESIACOH JAZDENIA NA NASICH CESTACH...POTOM UZ LEN TERMMOSTAT A SNIMAC OTACOK.. NIC VIAC. A MOZEM POVEDAT ZE MA TO ANI VELA NESTALO LEBO SI AUTO ROBIM SAM.. NAHRADNE DIELY SU PODLA MNA TIEZ ZA PRIJATELNU CENU...AUTO JAZDI SKVELE STALE MA BAVI A SPOTREBA OKOLO 6L JE SMIESNA TAKZE CO SA MNA TYKA,KOMFORT SUPER, ODOZVY SUPER,CLOVEK MA PICIT ZE SOFERUJE NIECO VYNIMOCNE..
8.36, 12. 2. 2010, odpovědět