Ahoj,koncim s opravama. Prodavam zbytek dilu na cene se domluvime k oboustranne spokojenosti.vse co nabizim je funkcni odskousene,prohlednute... Kotouce,napravy zadni,rizeni,abs,altas,starter,okna,dvere,el.stahovani,ovladace,palubka pred face.,relatka,nejake tesneni,zamky,atd. Nemam,narazniky,svetla,zrcatka,sedacky. Pokud neco potrebujete a nechcete utracet mozna vymena po dohode za neco jineho(jine auto dily neberu:-D ) Nebo piste na brandenburg zav seznam.cz
20.37, 10. 2. 2010, odpovědětAhoj Pavel Mariánské Lázně .-Prosím Tě odešlo mě servočerpadlo řemenice zadřela se- důvod : vystřelillo mě gufero z domečku řízení a olej vytekl pro dojetí jsem musel řešit vyřazení řemenu .nešlo dobíjení ,ale dojel jsem z Prahy až domů svítil jsem ale nesměl bych zastavit motor jinak bych to nenatočil . Bez serva se dá jet .Máš -li brzdové destičky a dobré kotouče prosím rozepiš mě cenu co za co. Děkuji Ti za pomoc Pavel
17.16, 1. 3. 2010, odpovědětAhoj,zdravim me milovane marianbad:-) no covece kotouce mam slusne 5x98 desticky by tu meli bejt tam ti k tom celisti.servo se podivam pokud najdu vse tak to mas za litr,ze jsi z ML;-) ps posli mi prosim mejl na brandenburg@seznam.cz Diky Jenda
0.30, 3. 3. 2010, odpovědětAhoj. chci se zeptat jestli nemáš těsnění předních dveří. A jestli nemáš nějaký slušnější klíč. Vystřelovák. Klidně bez planžety. A za kolik. Dík
7.52, 3. 3. 2010, odpovědětTesneni na dvere je fuj,takze bohuzel.mam tu jeste spostu veci ceny lidove,mnozsevni sleva jista bonusy davam. Mam tu jeste viko kufru sedan,tapec kufru sedan,vsechna okna,dvereruzne spinace,ovladace atd.
15.55, 8. 3. 2010, odpovědětstředový panel stříbrný byl by?a za kolik?
16.02, 8. 3. 2010, odpovědětBudiky stribrne,stredovej panel s popelnikem, ve stribrne barve vcetne:zapalovace,popelniku... proste komplet 200kc plus pripadna posta.
19.30, 9. 3. 2010, odpovědět