zitra si jedu pro alfinu 156 2,5 v6 sw,tak se na ni moc tesim,myslim si,ze to bude super sport kombi pro rodinu i pro me,chtel jsem se zeptat,jestli nekdo nema zkusenosti s timto motorem atd.diky Lukas
15.06, 15. 2. 2010, odpovědětNejlepší benzin v alfě ale je těžký takže to odsravá přední náprava, jinak take zaleží jak se o to kdo staral ale jak říkám nejspolehlivější benzínový motor
15.09, 15. 2. 2010, odpovědětto jsem moc rad,je od nakeho zubare,co s ni jezdil kazdy rok na velky servis,tak se uvidi,je cela v kremove kuzi a jinam je cerna a jeste jsem se chtel zeptat jak se jezdi s kombi,je to horsi nez u verze sedan,vezl jsem se jednou v sedanu a bylo to super
15.15, 15. 2. 2010, odpovědětno jo no,moc se na ni tesim,mel jsem do nedavna toyotu rav4 rv94 peknou jela pekne,ale maly kufr,a pak jsem videl alfu a nic jineho se mi snad uz ani nelibi
15.18, 15. 2. 2010, odpovědětmej te se vsichni pekne zatim,snad se zrovna na nakem srazu uvidime musim jit breci mi v loznici malej
15.23, 15. 2. 2010, odpovědětSW je pekne auto !! Osobne mam 1.9 /85Kw ropaka facelift ,ale postacuje .Teraz by som siel aj ja do V6 ,ale len kvoli tomu ze rocne najazdim len 10 000km .
15.41, 15. 2. 2010, odpovědětuz jsem zpet,chtel bych se take zeptat na razeni na volantu,kdyz se alfa osvedci,tak bych pristi rok koupil jeste gta.videl jsem to v nakych modelech ale u gta asi ne,vyrabi se to do ni tez a jak to funguje,co se jizdy tyce diky
15.44, 15. 2. 2010, odpovědětja naftu nechci,do sportovne zamerenych aut to myslim nepatri a nechci se osidit o ten krasny zvuk motoru
15.48, 15. 2. 2010, odpověděta snaftakama nemam dobre zkusenosti a uz je nikdy nechci ,mel jsem wv golf 5te generace 4motion 2,0ltdi a uz nikdy koupil jsem ho jako noveho z predvadecky v roce2005 a od te doby jen starosti a starosti,jelo to pekne jen chvilku a to jsem s tim jezdil do porsche plzen,pak jsem mel rav4 toyotu v benzinu a uz jen benzin
15.53, 15. 2. 2010, odpovědětudrzba atd,mam proste rad benzinaky,proto a pro krasu 156 do ni jdu
15.55, 15. 2. 2010, odpovědětdekuji vsem za opovedi a rady,pak poslu nake fota na net.diky
16.27, 15. 2. 2010, odpovědětNo ale 156 ani neni sportove auto :) Takze ci to tam patri ,alebo nie ? To uz davno rozhodli v Alfe !Ak by to tam nepatrilo ,tak to tam neni.!A takto si kazdy vybere aku motorizaciu chce :) Pre benzin je to nadherny zvuk!!! (pekny zvuk ma aj diezel 5valev) +pre diezel dojazd na nadrz ! A tiez nove JTDm uz niesu take lenive . A to ze si mal s Golfom starosti ! No to budes mat aj s Alfov ! Take auto neni ,kde nemusis menit nieco!
20.37, 15. 2. 2010, odpovědětSelectspeed -skoda ze to nedavali tiez do naftakov . V6 som uz tusim na nete videl ,ale castejsie su 2.0TS
20.40, 15. 2. 2010, odpovědětSelespeed do naftaka, to musi byt naozaj pozitok radit si na volante, ked tocis ten "motor" po 4500-5000rpm. Hotove CUORE SPORTIVO. To uz fakt potom mohli rovno spravit GTA JTD verziu a celu znacku alfa romeo pochovat do cierneho dymu a klepotania. Pokial chalan pise ze chce benzin a konkretne V6, naozaj dobre robi. 1000km sluzobne cesty, ani okruzne jazdy okolo europy, pripadne 24h lemans na tom jazdit asi nebude, cize dizel nema vyznam. Jedina nevyhoda V6 ako bolo uz spomenute je, ze je tazsi mierne na prednu napravu, cize auto je trochu nedotacavejsie ako napr TS a trpi o nieco viac predna naprava. Ale za ten pocit z jazdy to stoji. V kazdom pripade 2.4 jtd je este tazsi. A co sa zvuku R5 2.4 jtd tyka, to je naozaj slaba utecha. 5valcove benzinaky maju pekny charakteristicky zvuk to je pravda, ale dizlove klepotanie na volnobehu budes pocut stale, ci R4, ci R5 ci V10. A o tom alfa fakt nie je. Pokial mu nejde o spotrebu, tak ziadne JTD. V6 je jednoznacna volba !
22.36, 15. 2. 2010, odpovědětSW V6 mám a jezdí se s ním parádně...jak už bylo řečeno, má těžší motor, takže si dej bacha na přední nápravu. Bohužel na českých silnicích alfa trpí, ale to už je holt daň za skloubení sportovního ducha a elegance (opravdu nejelegantnější kombík na trhu...to mi nikdo nevymluví). Hlavně ať ti slouží...Cuore Sportivo ;o)
12.32, 16. 2. 2010, odpovědětTieto auticka ,uz davno niesu cuore sportivo (jedine 8C) Alfa je vizualne strasne pritazlive auto .Preto ho tu ma 80% ludi !!! To ze nafta ,ci benzin ,to si vybere kazdy sam .Je tu toho dost a sam zisti +aj-.Mozna o 2-3 roky tu budeme mat Mito /Guliettu Hybryd . Alebo len elektro :) Alfa na lipolky allebo lionky. Alebo aj Alfa prejde na trojvalce Fiat 500 uz ich tusim ma!!Vsetko bude zalezat ,len od zakaznika co si tam bude chciet dat!
16.56, 16. 2. 2010, odpověděthttp://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C10823588
17.44, 16. 2. 2010, odpovědětahoj lidi,zdravim vsechny,vcera jsem si konecne koupil svou vysnenou alfu 156 2,5 v6 sw a jsem z ni uneseny,ma prenadherny zvuk a ten zatah...,akorat jsem s ni jel z Brna po D1 tak jsem byl trochu vyklepany,pac jsem z Tachova na plzensku a manzelka co jela za mnou s golfem,tak jela okolo 100km v hodine,tak ji bylo spatne a cesta tim padem trvala dosti dlouho,ale jizdni zazitky super,kdyz to vemu kolem a kolem je to hodne vydarene auti,natrefil jsem nejspis na dosti dobry a zachovaly kus jak po karoseriove,tak po motorove strance,tak se jen tesim az opadnou ty snehy a ledy na silnicich
18.20, 17. 2. 2010, odpovědětmimochodem jsem ji koupil za 87000kc,a je v plne vybave kozene sedacky kremove a ma sport paket
18.24, 17. 2. 2010, odpovědět