Zdarec, mám problém s vysokou teplotou, ventilátor točí ale ručička se vyšplhá až ke 130 a začne vřít voda, pak zastavím a teplota klesne na 70 a pak se rozjedu a po pár minutách je opět na 130 stupních a teď už ani se nevrátí topení netopí. nevíte někdo jestli je to termostat nebo čidlo? dík
18.09, 22. 2. 2010, odpovědětzdenku ten samy problem sem mnel po privezeni alfy z itali je to tesneni pod hlavnou proste spatne tesneni :) cidlo ne to by se ti voda nevarila kdyby bylo vadne je to tesneni nebo velky okruh termostatu ty dve veci
18.14, 22. 2. 2010, odpověděta nemas nahodou zasranej chladic? cidlo teploty by melo byt dobry, když to ukazuje a tocise vetraky atd. kdyby bylo spatny tesneni tak bys to poznal. ztracela by se voda, kourilo by to nebo by ti to do vody tlacilo vzduch. na 99,9 procent mas zanesenej chladic nebo se ti zasekl termostat a je porad zavrenej.
10.02, 23. 2. 2010, odpovědětano to sem si taky z pocatku myslel ale neni to pravda nestracela se mi voda ani trosku zahrivalo se mi to taky silene 15 kilometru a kolem 110C mel sem z toho strach tak sem to dal kamaradovi co mi ji privez vymenil tesneni pod hlavou a teplotak kolem 84km pri venkovni teplote 10-15 C a jezdim pres 250km denne :)
15.57, 23. 2. 2010, odpovědětuž sem to vyřešil, vyhodil sem termostat a je klid na zimu koupím druhý. Díkes, ale na ten chladič se mrknu.
18.19, 23. 2. 2010, odpovědět