Ahoj všem přihlásil sem se do vašeho clubu i když tuhle super káru ještě bohužel nemám a to je právě kámen urazu nevím totiž jestli mam jít do benzína nebo do nafty??? Moc toho nenajezdim ale mam malé děcko tak že asi sportwagon je jasná vec. Pak by ste mi mohl určitě někdo poradit na co si mam dát pozor při koupi tohoto auta. Přemejšlel sem že bych si asi něco dotáhl z německa ale nechci nic starého tak 2000-2002. Určitě mate spoustu zkušeností které já nemam a které by se šikli tak že budu vděčný za jakou koliv radu předem díííky milý Alfíci
20.18, 31. 3. 2007, odpovědětja s vela cestujem tak mi ide aj o spotrebu a a samozrejme o vykon,takze vyhrala 2.4JTD 140koni.doporucujem.
22.37, 31. 3. 2007, odpovědětŠel bych do 1.9JTD 16V při 160 s lehkou nohou mi ukazuje okamžitá spotřeba 6.6 litrů nafty. Když jezdim na spotřebu, tak průměr mám 4,5 litrů nafty na 100km. Motor je pružnej jako bič...proto doporučuji tento motor
0.40, 7. 4. 2007, odpovědětPro začátek zkus třeba tohle: http://www.alfa156.cz/diskuse/technika/2293
12.31, 7. 4. 2007, odpovědětKejml díky tam je toho dost popsáno jen škoda že nikdo neví jak to dopadlo a jestli na konec něcom koupila. Ty náhodou nevíš o nějakých stránkách kde se dá alfička koupit?? Mám na mysli nějaké sokromé inzeráty nechce se mi platit za pojištění v německu prý se to dá domluvit a přejet na německých značkách a pak je majiteli poslat poštou to by se mi líbylo
15.22, 9. 4. 2007, odpovědět