Nazdar alfisti mam 156 1,9 jtd 77kw motor je v super stave takmetr vsetko je v vymenene podvozok spojka a aj vela casti od motora..ide ako hodinky ma poctivych 220 000km nove elektrony nove zimaky problem je len v tom ze ma obite plechy takze jedina vada je len v karosarine...podotykam ze su to len mierne odreniny ziadne rozbite casti...rocnik je 98 ale podla kazdeho je 4000 eur vela ...ale za posraty golf 4 este o rok starsi ludia su ochotny dat 6000 eur. takze je to vela za auto v super stave okrem plechou ?
12.10, 25. 3. 2010, odpovědětZa obite plechy a 220tis km, bude 2000e tak akorat.
12.13, 25. 3. 2010, odpovědětkaždé auto má svého kupce záleží na kolik si ji ceníš ty a ne ostatní. ostatní o tvojem autě vijou prt a nemůžou soudit kolik má tak hodnotu když vněm nikdy nejeli a skoro ani neviděli.
12.14, 25. 3. 2010, odpovědětBohuzial, v dnesnej dobe je to ozaj vela. Ja mam taku istu s novyma brzdama, rozvodama, motor perfekt bez dolievania oleja a pocitam vyse ako 3000 by som za nu nedostal.
12.16, 25. 3. 2010, odpovědětedit jestli má najeto poctivých 220t. a motor je v bezvadném stavu tak je to pořád lepší než když koupíš auto které má najeto 120t. (ještě k tomu neni jistý že je to stočený) a chrochtá jak před rozpadnutím
12.16, 25. 3. 2010, odpovědětVysvetli to kupcum ;) za 4000 je alfa z roku 98 neprodejna
12.33, 25. 3. 2010, odpovědětAlfa ma neviem peco zle meno vsak su to sportove auta a jedne z najkrajsich.....ale vrazil som donej uz strasne peniaze a pedam zadarmo ? tak radsej budem dalej donho vrazat a nakoniec bude cele nove
19.23, 25. 3. 2010, odpovědětostatní auta se serou mnohem víc ale majitelé na to serou. kdežto, když se něco rozbije na alfě, tak to ten majitel hned opravuje - proto má alfa blbý méno. mě se všichni smály, když jsem si koupil alfu ale teď jen poslouchám jak se jim ten opel, VW či ochcavka sere a jak neví, jak to maj opravit.
19.42, 25. 3. 2010, odpovědětmoj nazor ci je to vela alebo nie. auto poznas iba ty, vravis ze je v perfekt stave. moja rada, kasli na reci, ze 2000 eur je vela! preco? pozri si na mobile.de v akych cenach su tam 156 tky v perfektnom stave. zistis, ze tvoje auto ma este vacsiu cenu ako 4000 eur. a preco sa naopak vyser a neporovnavaj so slovenskymi cenami? lebo na slovensku sa ojebava. auta maju stocene km, nemaju serv historiu a kopec skrytych neduhov-hovorim o autach z bazaru, ktore slovensky bazar dovezie za lacne peniaze s NEMecka, stocia km a prihodia si daco k cene (uz aj tak dost nizkej)...a stale to vyjde menej ako ked si to kupis priamo v NEmecku. a cena je nizka potom preto, lebo je to vlastne spodok z ponuky. ked si tam das vyhladat nejake auto, tak na prvych stranach tam mas v podstate vraky-spodok, ktory by si si inak nekupil. presne tieto kusy sa k nam dovezu, stocia km a preto tu ludia maju pocit ze ALfa 156 je hodna akurat tak 2000 eur. ale nieje to tak. pozri si dalsie strany a zistis, ze alfa 156 v top stave je tam kludne aj za 7000 eur. a to je zjavne aj pripad kolegu s nickom xxx. nehovorim ze rovno jeho auto ma taku hodnotu, ale ide mi o filozofiu cenotvorby. proste ak mas auto, ktore si mazlil, tak tam s cenou isto nechod dole. dobre auto je dobre auto. najviac cenu auto strati v prvych rokoch....potom je to stale menej a menej az sa to nakoniec ustali a dalej uz klesa len minimalne- za predpokladu, ze ozaj nic nezanedbas a auto si hýčkaš. takze tak. neorientovat sa podla slov.bazarov!!!
19.01, 26. 3. 2010, odpovědět