Čau, nevíte proč mi nesvítí parkovací světla když mám vypnutý klíček ?? Když ho zapnu jde to ale tohle by dělat nemělo ne?? Díky za rady
15.52, 1. 4. 2010, odpovědětParkovací světla fungují tak,že hned pod spínací skříňkou je takový černý čudlík jakmile budeš mík klíček na pozici tuším že stop tak zamáčkneš ten čudl a klíčem otočíš ještě proti směru hodinových ručiček a svítí ti parkovačky klíček můžeš vytáhnout. Jakmile tam strčíš znovu klíč a pootočíš ve směru hodin čudl vyskočí a parkovačky přestanou svítit toď vše.
16.26, 1. 4. 2010, odpovědětAha a já pořád dával páčku na světla jakoby na parkovačky a porád nic, jsem si říkal že mám asi bordel v elektrice, nejsem alfista dlouho tak tohle jsem opravdu netušil, chytrý to je :) dík moc , jdu to vyzkoušet .)
16.51, 1. 4. 2010, odpovědětOk.
17.05, 1. 4. 2010, odpověděttak opravdu to bylo tak, klíček jsem měl v poloze STOP a zamačknul jsem ten černej čudlík a bylo to, jen mi to šlo nějak z těžka, nevím proč ale šlo, jako myslím že mi to nešlo moc dobře , ten čudl jsem normálně zamačkl ale klíček nešel otočit dolů jakoby byl zaseklej ale pak to nějak šlo, myslím že by to mělo jít lehce a krásně ne?? asi bude starší spínačka si myslím
8.04, 3. 4. 2010, odpovědětJde to trochu ztěška ,ale jde to a hlavně to funguje myslím že to neví spousta lidí co má alfy zatím ahoj.
8.36, 3. 4. 2010, odpovědětjojo to je pravda ja sice mám alfu asi 3 měsíce ale tohle jsem nevěděl ale možná stačilo se podívat na spínačku tak je napsáno hned po STOP Park, nebo parkink ted nevim ale to by mě pak asi došlo Ale dík za radu asi by mi trvalo dlouho než bych to sám poznal, jestli bych to poznal Čus :)
11.29, 3. 4. 2010, odpovědět