Pozna niekto cloveka menom Jan Poliak ? Predal mi zevraj dobru, 3mesiace staru vahu vzduchu za 50E a na diagnostike mi vypisalo chybu P0100-vahu vzduchu a svietia mi vstreky...navyse hrozny zapach vyfukovych plynov... Ma este niekto na tohto cloveka tazke srdce ? Chystam sa na navstevu, 50E mu len tak nenecham tak to mozme vybavit naraz...ozvite sa aj na mail palco01@azet.sk
22.04, 4. 4. 2010, odpovědětZabudol som dopisat , ze mi nechce vratit peniaze...
22.06, 4. 4. 2010, odpovědětNikoho se nezastavam,ale napisu svou zkusenost.koupil jsem nove predni cepy v obchode s dokladem tak jak to ma byt.po trech mesicich byli ve stavu tech stoletych co jsem hazel do popelnice.clovek se na nic nemuze spolehnout. Aby jsi nemel pocit,ze zlehcuju tvuj problem,stlo se mi neco podobneho,platil jsem predem a od te doby jsme si hrali na tezke onemocneni,sluzebni cesty a ukradene telefony.pak jsem tam zajel a najednou to vsechno slo vcetne omluvy.
12.39, 5. 4. 2010, odpověděttabik ty debil, nepis tu na mna hovadiny. vaha bola v poriadku, auto mi islo ako raketa... a sam si vravel ze mas asi zly konektor.. a po dvoch tyzdnoch mi mozes doniest hocijaku inu zlu vahu, ja si moju nespoznam!!! nepovedal som ze ti nedam peniaze naspat, ale max 30 eur,lebo neviem ci je to moja!!!
12.51, 5. 4. 2010, odpověděta preto si vzdy najprv zo vsetkeho robim fotky s cislami a davam si to podpisovat.
17.10, 5. 4. 2010, odpovědětzaujimave.. mne isla, a na diagnostike bolo vsetko v poriadku. tak ma nenamotavaj..!!
19.14, 5. 4. 2010, odpovědět