čau všichni, v lednu tohoto roku jsem koupil 156 z roku 01, auto vypadalo fakt skvěle, bylo dovezené z němců tak jsem nic neřešil a vzal ho,bratři CIBOCHOVE z Písku co mi ho prodávali toho nakecali o super stavu a kdesi cosi, že auto projeli a prej je hlavně motorově v super stavu ale zjistil sem že je motor přidřený nahoře i dole, no prostě skvělý kup, oprava 25000- 30000, samozřejmě jediný tel přes který jsem s nimi komunikoval je hluchý od te doby co jsem řekl že jedu na diagnostiku, tak si na ne dejte všichni bacha a nic od nich nekupujte, jsou to proste a jednoduse receno zmrdi s velkym Z
11.35, 5. 4. 2010, odpověděttak se začali kluci snažit, snad se neco pohne, ale auto je stejne v haji:(
18.39, 6. 4. 2010, odpovědětto je smola uprimne mi je to luto, ale nevesaj hlavu auto sa spravi a budes stastny nakoniec. u nas s upodobni skurwysini a dokonca vlastnia aj servis. popri tomu sa venuju dovozu aut a ludi ojebu , kde sa da...takze svet je plny takcyhto sracov. prajem vela zdaru s opravou a nech to jazdi. ber to ako taku mensiu generalku motora a nakoniec budes spokojny, ze mas vse v total poriadku a ze je to naozaj tak, lebo len co si urobis sam stoji za nieco :D drz sa! :)
18.52, 6. 4. 2010, odpovědětnevim, jak ho mas dlouho, kolik jsi s tim najel, ale mas na to 6 mesicu zaruku.At to koupis odkudkoliv.Vyuzij ji.
19.12, 6. 4. 2010, odpovědětkdopak nám to tu maže příspěvky? :-D
1.39, 9. 4. 2010, odpovědětkarnevale ty troubo, si pleteš rubriky, technika a tlachání, takové debilní poznámky jako máš ty jsem tady dlouho neviděl, že je auto přidřené nepoznali ani při jízdě dva mechanici, A TY CHYTRAKU BYS TO POZNAL, VIS CO STRČ SI TY TVOJE RADY DO PSÍ PIČE !
16.40, 9. 4. 2010, odpovědětaj moj je zmazany kurva
19.45, 9. 4. 2010, odpovědětno sice nevim jak kupuješ auto ale že je přidřeny bys poznal no a jak neumite nakupovat auta tak bohužel za blbost se plati
10.50, 10. 4. 2010, odpovědětNo-je to problém,ale i tak by slovník Martina moh být kapku vybranější.
12.25, 10. 4. 2010, odpovědětMel jsem kdysy davno bazar,co bylo zajmave,ze lidi zili v presvetseni,ze kdyz kupuji starou vranu za zlomek ceny so to stalo v dobe kdy jeste nebyli na svete,ze budou mit bezproblemove neinvesticni auto.vzdy kazdemu rikam co tomu je,vyhnu se tim nesmyslnemu nekonecnemu handrkovani.ale jednou mi volal zakaznik po dvou letech,ze se mu roztrhnul retez,a ze si to jede vyridit k nam co by reklamaci:-Dja kdyz kupuju auto pro sebe preventivne vymenuju dily jako:cepy,rozvodak,naplne atd.je to proste prevence,ale nove se z toho stejne nikdy neudela,tak to proste je!
11.24, 16. 5. 2010, odpovědětTak ja taky prispeju kouskem sebelitosti.Je to asi dva mesice,co sem si svoji 156 koupil.Je z roku 03,ma 1.9 JTD a 103 KW.Jsem z Děčína a jel jsem si pro ni az do Zlína.Vzhledove fakt super.Kuze uvnitr interieru supr,zvedku taky vypada slusne,proste sem si rikal bomba kup.Uz pri ceste po dalnici domu se to zaclo obevovat.Mela divny vibrace a nejela vic jak 160.Volal sem jim tam a nakonec sem se rozhodnul,ze pojedu dal.Nebudu tady vsechno vypisovat,bylo by to dlouhy,ale hlavni problemy byly:vaha vzduchu z benzinaku a poloosy v haji,k tomu jeste dalsich par veci a dohromady me to vyslo na 65 tisic.Tedka uz s tim nic neudelam,auto jede jako pila,vse je jak ma a koupe urcite nelituju.Ale ma to i jednu vyhodu,pulku auta ma jako novou,tak snad do ni mimo nejakych skraslovacich doplnku nebudu cpat penize.
13.19, 16. 5. 2010, odpovědět