Zdravim, som mimo krajiny tak sa bojim s mojou alfou ist do servisu aby si nevypytali nekrestanské peniaze, ale na strednom displeji, tam kde ukazuje otvorene dvere mi zacal svietit kontrolka ako panačik s pasom a pred sebou gulička, nevie niekto poradit co to je? mam dost z toho paniku, lebo ma musi dovies este domov moja laska co cini nieco cez 2000 km, nechcem aby ma po ceste niekde nechala, dakujem za rady, inak 1,8 ts, 1999......156...dakujem
20.05, 6. 4. 2010, odpovědětNEFUNKČNÍ AIRBAG VE VOLANTU.DOMU DOJEDEŠ HLAVNĚ NEBOURAT:-))
20.12, 6. 4. 2010, odpovědětahoj. svieti ti kontrolka airbagu.Tiež mám R.V.99 a robili mi to zlé kontaky pod sedačkami.Ked máš bočné airbagy tak by som hladal chybu tam.V tých svorkovniciach sú zaox. kontakti a stačí jeden zlý spoj a riad, jednotka airbagov zaznamená chybu a rozsvieti kontrolku.Zmazať sa to dá len diagnostikou Stojí to v alfa servise 20€.PS.neboj dá sa s tým jazdiť.Maj sa
20.18, 6. 4. 2010, odpověděta hlavne neposuvat sedacku pri zapnutom kluci
20.23, 6. 4. 2010, odpovědětairbag mam len vodičov...takze vela hladat asi nemusim, da sa to spravit aj tak ze si to sam opravim? je to zlozite?
20.30, 6. 4. 2010, odpovědětAk je to len konektor tak si to sam opravis ale chyba je v pameti a svietit bude az kym ju nevymazes cez diagnostiku.
20.44, 6. 4. 2010, odpovědět