ahoj lidi,zdravim vsechny,jak tu na to koukam,tak me tu jedna vec stve a to je,ze tu neni naka jina rubrika na inzerci,protoze mi tu nejvice vadi clanky jake sem pise uzivatel LISKA dela tu z toho bazar vrakovych aut a koprivaku,co tamhle nekde vyhrabal nekomu za stodolou,je to des jenom najet na tlachani protoze tu ma tisic inzeratu a dokola ty kramy,jesli to ctete Pane LISKO tak bych uvital aby jste si udelal sve webovky na dily alfa romeo a necpal to sem,a mozna popripade i zivnost na tuto praci a prodej na internetu ,jestli ji nemate.nechci byt chytry,ale vadi mi to tu a nejen me,uz se na tom shodlo vice mich kamaradu a to nevim jak jsou na tom dalsi uzivatele teto stranky.s pozdravem Lukas Tylka Tachov
14.30, 16. 4. 2010, odpovědětnechcu s nikoho zastávat ale to že prodává je jeho věc nikdo nikomu nenutí aby to lidi kupovali pokdu bych měl díly tak je taky budu všude cpát abych je prodal a vydělal. nadruhu stranu je škoda že majitel stránek nekomunikuje aby se tu udělalo více sekcí
14.37, 16. 4. 2010, odpovědětasi tak nak jsem to zamyslel
14.41, 16. 4. 2010, odpovědětpan liska je vycurany zmetek.prodava dily za cenu novych.ale prodavej dal a uzivej si ty zmetku
5.32, 17. 4. 2010, odpovědětjá do toho tady kect nějak nemuzu.Nemam ani lafu[teprv bude] ale jediny co bych tdy zmenil tak trosku prekopl ten web udelal jako jeste forum kde by bylo prodám,koupím,vyměním -čistě jen auta a pak další rubriky jako díly sháním atd skrz prehlednost
14.59, 17. 4. 2010, odpovědět