ahoj kluci,a je to tady,sehnal jsem od znameho z nemecka kompresor kit rotrex z jeho alfinky 156 2,5 v6 na moji tez 2,5 v6 tak se na to moc tesim,uz pracuju na svodech s jednim panem co s temito pracemi ma zkusenosti a sam delam zbytek vyfukoveho potrubi v nerez oceli,tez jsem si uz obstaral vacky a saci potrubi z gta,no bomba,ne ze bych se chtel vychloubat,ale mam z toho vseho takovou radost a chtel jsem se s vami o to podelit a jeste podelim az to vse bude hotove na nakem tom sraziku,mam jeste dosti prace,protoze mi naky chytrak nalomil zadni naraznik,tak to musim dat dohromady aby to bylo vse pekne ajeste musim sehnat nake pekne alu disky original,mam 15 a chtel bych asi 16,zatim se mejte pekne Lukas
9.28, 18. 4. 2010, odpovědětMyslis preplnovanie kompresorom? Myslienka pekna, ale co kluka s ojnicami a piestami?
21.27, 18. 4. 2010, odpovědětno musi to jit nak udelat,kdyz to tam mel on na tom samem motoru
11.37, 19. 4. 2010, odpovědětkdyz tak,jestli se to rozleti,tak se budu muset kouknout na kvalitnejsi,nebo,to by bylo horsi,vse nechat delat na zakazku
11.39, 19. 4. 2010, odpovědětTakze ECU mas tiez?
18.46, 19. 4. 2010, odpovědětcagos tak pak sem zvedavej jak to dopadne:) mam taky 25 a chci tam nahnat nejake ty koniky zatim jsem ve fazy kdy prodam klimu a cervene kozene sedacky chci aby zhubla trosku:)tak ti drzim palce peace
18.56, 19. 4. 2010, odpovědět