Lidi mám takovej malej problém s kterym si nevim rady. Dneska mi začala svítit kontrolka v prostoru otáčkoměru, taková ta žárovka. Tak sem usoudil že mi něco asi nesvítí, po chvilce pátrání sem přišel na to že mi nesvítí levá brzda, tak sem koukal na žárovku a nesvítí, ale když ji vyměnim tak taky nesvítí a když na ni máčknu tak se rozsvítí ale kontrolka nezhasne. Po chvilce mě to přestalo bavit tak sem se na to vykašlal a pak sem zjistil že ta kontrolka mi před tím svítila jen když sem sešláp brzdu a teď svítí pořád, a tak mi teď pro změnu nesvítí ani jedno světlo v zadu :( tak nevim čím to je. A ještě jedno, přijedu do města a pak když chci odjet tak nenastartuju, motor točí a točí ale nic. Pak chytnul asi po půl hodině. Co to?
15.25, 10. 4. 2007, odpovědětJinak taková malá poznámka, ty světla vzadu by mohl být problém v noci co :) ale to je jen detail :))
15.27, 10. 4. 2007, odpovědětdocela bych si typoval problem ve svazkunebo v pojistkovy skrince ..mozna ze nesvitici zadek s nenastartovani souvisi . chceto vzit voltmetr/ohmmetr , kleknout a promerit, proc to nesviti atd ..
15.38, 10. 4. 2007, odpovědět