Ahojte, nemáte náhodou někdo zkušenost s vybíjením baterie? Mám 156 1,9JTD sedan a poslední dobou mě trápí vybíjení baterie. Bohužel to není pořád. Je to třeba jednou za měsíc, půl roku nebo libovolně jinak. Většinou ráno ještě otevřu na dálkové auto, ale už nenastartuju. Když jsem to jednou vezl za autoelektrikářem, tak při měření všechno ok. Baterie je už nová a problémy pořád stejné. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli nevíte, co by mi mohlo syčet pod horním krytem motoru. Občas při opětovném připojení nabité baterie tam něco syčí. Díky David
20.25, 29. 4. 2010, odpovědětv první řadě bych koukl jestli nenecháváš třeba zapnuté rádio kdžy ocházíš od auta nebo vnitřní osvětlení, koukni na baterku jestli nemáš nalomené jedno očko co drží plus a mínus to je častý problém
20.41, 29. 4. 2010, odpovědětNa ty kontakty kouknu. Dík za radu. Vnitřní osvětlení je vypnuté určitě a z radia odnáším tatranku, takže je taky vypnuté, i když je samozřejmě napájené. Ale měl jsem ho napojené na apérmetr a odběr byly řádově miliampery, takže to by ho do rána nemělo vyždímat. Zítra mrknu na ty kontakty zatím děkuji.
20.44, 29. 4. 2010, odpovědět