Ja vim, ze to neni zrovna 156, ale je to alfa, a vim taky, ze se tu mluvi skoro o vsech. Kdyz to reknu na ferovku, chci prodat tohoto sveho milacka, co jsem nedavno do upravil a klidne s ted rikejte "omg nebo jezisi", ale chci si koupit Jeepa. Proste jsem odstal chut na neco velkeho, pohodlneho a taky neco kde se nemusim bat obrubniku, der na silnici a snehu v zime.. Jinak alfak jsem uz hodne dlouho a neni moje prvni a musim rict, ze to jsou nadherny auta, je luxus se s nim v lete projizdet a zdravit se s protijedoucimi..:) tady mate odkaz a kdyz by mel nekdo zajem ,da se dohodnout.. Byl bych radsi, kdyby ji mel nekdo, kdo si tech aut vazi.. dik "http://www.autobazar.cz/inzerat/418991/alfa-romeo-gt-1-9-jtd/"
21.49, 6. 5. 2010, odpověděto boze, akééé autooo!!! hned by som ho chcel keby sommal prachy. nádhera.......
22.10, 6. 5. 2010, odpovědětstejna kola mam na 156 :)
6.06, 7. 5. 2010, odpovědětJá mám na svém spideru lepší, ale tyhle taky ujdou. Koupi rozhodně doporučuji!
0.13, 9. 5. 2010, odpovědětNikdo nema zajem o Alficku??:( Kola jsou fakt dobra a nebyla ani tak draha, taky doporucuju
13.29, 9. 5. 2010, odpovědět