Zdravim všechny! Mám na prodej zachovalou 147 2.0 Selespeed, distinctive. Barva šedá met., naj. 105tis, r.v.10/2001,nebouraná, servisní knížka. Koupeno v Imofě, servis: Imofa, Srba a Roškota (Křenice). Velmi dobrá výbava kromě kůže (orig. AR 16" na zimu + 17" letní). Cena 245.000 Kč k jednání (nespěchám). Auto je v garážované na Praze 7, foto zašlu na e-mail. Díky David
10.53, 16. 4. 2007, odpovědětZkuste mi prosim aspoň poradit do jakýho bazaru to postavit, aby se k tomu nějak rozumně chovali než se to prodá.. Dík za jakýkoli tip.. David
13.11, 19. 4. 2007, odpovědětNedavat to do vubec zadnyho bazaru. Dej inzeraty vsude mozne a cekej, nic jineho. Muzes jeste zkusit prodavat pres Imofu, oni ti udelaji web inzerat u nich zdarma.
21.59, 19. 4. 2007, odpovědětV Imofě jsem byl, maj tam na place plno a krom toho upřednostňujou (logicky) ty zákazníky, který si tam koupěj novej stroj.. Dal jsem to na tipcars.com za pětikilo, tak doufám, že se někdo ozve.. Krom toho se ozval týpek co by koupil kola, ale zatim se mi to nechce rozprodávat "po dílech".. Do bazaru pojedu až v největší nouzi.. Zkusim taky ještě annonci, ale moc jí nevěřim..
13.06, 20. 4. 2007, odpovědět