Tak vas tady taky všechny zdravím. Mám taky velký problém chci alfu 156 2.4jtd kombika shanim, jezdím a nedaří se. Nevím jestli sem moc naročnej když chci aby to mělo s. knížku kolem sta najeto a min.2001 r.v. ale co je kámen urazu že fakt nevím jestli to auto vubec chci po zkušenosti kterou sem zažil dnes... Našel sem si pěkně vypadající alfičku na netu a šup do K. Varu se na ní juknout. Fakt sem byl překvapenej když ten chlap s bazaru mi dal klíče abych si to prohlídl a při otázce jestli se mužem projet tak odpověděl jestli tam je nafta tak jette!!! A to si fakt nedělam kozy!! Kouknu na budík prázdno. Pán šáhl do peněženky vyndal litr a řekl abych natankoval za sto korun a pak raději za dvě abych se prý pořádně projel. Tak sem do toho skočil a vyjel ještě z kamošem směrem k benzině...mimochodem sem tam nenechal občanku prostě nic sem nepodepisoval a s udivem sem odjížděl od bazaru. Po natankování nafty sem si to vyrazil směrem s K.Varu na Prahu golfakem tim kopcem kdo to tam zna tak ví že se tam da dobře auto protahnot. Bohužel mě se to nepovedlonebyl sem ani dole u benziny a přitlačila se na mě oktavka tak si říkam jak chceš holka podřadim za dva cca 3500ot. pedál na podlahu rána zablokovaný kola tak šup na spojku motor chcíp a bylo vykydáno totalně se to kouslo a nešlo s tim ani hnout nebudu to prodlužovat zavolal sem pánovy neměl radost fakt ne ale ani já ne nedokážu si představit kdybych jel s nim a jen tak to lochtali zaplatil bych to a stalo by se mi to cestou domu. Ted tady sedím a nevím jestli si mam alfu koupit. Byla to 2001 najeto 85000-na 100% přetočený
21.17, 16. 4. 2007, odpovědětKdyž jsme kupovali my 156ku, věděli sme, že každopádně jenom 1,9JTD, byli jsme totiž informováni, že 2,4JTD jsou všeobecně poruchovější motory...máme 1,9 77kw nalítanejch asi 150 litříků a na motoru žádná oprava, ťuk,ťuk musím to zaklepat! A pokud je problém ve výkonu, existuje chiptunning...Má rada 1,9:)
22.00, 16. 4. 2007, odpovědětTak mě se stalo ještě něco lepšího, kupoval sem 1.8TS v autobazaru Dočekal v Brně, prohlídka pohoda, auto hezký, motor šlapal pěkně. Tak sem ji vzal, no ujel sem 150km (cca 3h od vyjetí z autobazaru) a motor šel do kytek, a to sem byl už o 145 tisíc kaček lehčí, no paráda. Ještě to bylo loni před velikonocema a v bazaru mě řekli, že mají otevřeno až po velikonocích, že to budeme řešit až pak, byly to opravdu výborný velikonoce, místo toho abych se všem mohl pochlubit, tak si ze mě všichni utahovali. No naštěstí vybavenej paragrafama mě všechno vrátili a Alfu si ovezli odtahovkou, ale taky príma zkušenost!!! Jinak za dva metry na to, sem koupil podobnou 156ku, taky 1.8TS a zatím bez problémů :-)
22.31, 16. 4. 2007, odpovědětJo,když to dlouho stojí a pak jí vemeš u držky tak hrozí ledacos,oleje rádi nabírají vodu,sem tam něco oxyduje....
0.10, 17. 4. 2007, odpovědětMoc by mě zajímalo, jakej to byl bazar, ve Varech. Já kopil Alfu v reichu, hned si vyzkoušela 600 km dom, po dálnicích a bylo to super, jezdí výborně :-) Asi je to taky od kusu, že?
12.18, 18. 4. 2007, odpovědětpetule79-a co sa tomu vlastne stalo,pises alenic konkretne,co rupol remen alebo co?
9.32, 25. 4. 2007, odpovědětzdar měl jsem 1,9 jtd 77kw sedan max spokojenost, taková malá motokára podvozek lepší než výkon motoru. Potřeboval jsem kombo tak jsem si sehnal 2,4 jtd rok 2000 po servisu z jednoho autorizovaného servisu kde do toho dali asi 50 tis Kč (rozvody, pumapa, řízení, ramena, spojka ), auto bylo po střetu s divočákem opraveno. Zatím jezdí a jsem spokojen, zaleží hlavně vybírat a nespěchat pěkných aut je málo.
9.36, 3. 5. 2007, odpovědětAhoj Alfisti, přítel vybíral a vybíra a když si vybral Alfu ve slušným stavu za slušnej peníz byla pryč. Volal asi na 15 inzerátů a všude mu řekli,že už si ji odvezli. Tak jsme čekali a hledali... A našli AR 156 1.8 TS r.v.: 99 a musíme říct zatím dobrý! Stav tacháče byl 82tis., novej lak, trošku upravená, dovoz z Itálie po jednom majiteli. Tak snad nám vydrží holka! Dojem na nás udělala dobrý,zatím jsme max. spokojeni.
17.35, 6. 5. 2007, odpovědět