zdar mam taky problem na mojej alfe hlavne teraz v lete ked je teplo a mam auto vonku sa my zapne kontrolka airbagu bol som na PC a vykazovalo chybu airbag vodiča a to som bol na tom pc už vela krat a sa my neoplatí isť znovu radšej sa vas opýtam či nemal niekto tento problém neviem co to može byt proste ked je teplo a je auto na slnku zapne sa to a druhý problemik je s motorom auto ide docela dobre len volakedy ked idem a pridam tak auto akoby nemalo výkon si zakašle a potom sa rozbehne to vše díík.
14.47, 7. 6. 2010, odpověděta jasné motor 1,9 JTD 77kw
14.48, 7. 6. 2010, odpovědětuz som vydel tento problem,podla vsetkeho ti sviety slnko na volan a ten sa ti rozohreje. musis to rozobrat a vymenit taku medenu podlozko pod airbagom,znamemu to robil jeden mechanik a bolo vsetko ok. cau
22.33, 24. 6. 2010, odpovědětdik moc som to nakoniec rozobral a tu medenu položku som pozrel onu sa opieraju kontakty toho krúžka no moc dobre tam nesedeli a tak som ich trochu pozohýbal a všetko som vyčistil kontoxom no a vcera som bol na pc a vymazal my chybu airbagu ale este neviem na 100% či to nezasvieti znovu ale už dúfam že nie a motor som vyriešil som pozrel váhu vzduchu a bola cela čierna a na drotiku vnutry bola sadza som to vyčistil a auto už nemalo výkon skoro žiadny som nadaval že ma skoro porazilo že načo som to čistil ALLLEe neviem čo sa stalo som auto prebehol a ide superr lepšie a ma aj tah tak zatíím .
11.47, 17. 7. 2010, odpovědětzdar a problem je tu znova po dlhšom čase ale je airbag vodica opäť slnko svietilo celý den na volant a hlas chybu vodičovej strany už ma to nebavý a ked sa môžem opýtat co spravil s tou medenou podložkou kde ju zohnal ale podomacky spravená plss už nevim co s tým alebo zohnat new volant a aj krúžok.
16.13, 18. 8. 2010, odpovědětmne sa nejako rozsypali vo volante take plechove elementiky s pruzinkami. chodilo to asi v tom plastovom kruzku kde je namotana paska s plosakom a vylamali sa mi tie voditka ( teda rozbil to zrejme predosly majitel a len tak to poskladal ). co to ma za funkciu ?
18.10, 18. 8. 2010, odpovědět