Zdarec lidi. Pořídil sem si konečně taky svoji alfičku, ovšem některý věci ohledně brzd, tlumičů a kol mi nepřijdou úplně v pořádku a technická bude brzo končit. A jelikož opravy aut nejsou zrovna muj obor, rád bych se tedy zeptal, jestli víte o někom, kdo se v alfách vyzná, mohl by mi na ni mohl kouknout případně se v ní trochu pohrabat, aniž by mě chtěl natáhnout a přitom neudělal vác škody než užitku? Nejlépe odněkud z okolí Mostu.... Díky
16.35, 15. 6. 2010, odpovědětAhoj jsem taky z Mostu a mám taky alfu 156 a jediněj kdo je opravdu super na opravy je Jarda Strolený a má dílnu ve velebudicích je super a k nikomu jinýmu bych itala nedal fakt tomu rozumí a není drahej
18.54, 20. 6. 2010, odpovědětAhoj sem taky z Mostu a mam cervenou 156. Taky mám pár mušek dík za typ :-)
21.09, 23. 6. 2010, odpovědětPánové,nechci Vám brát iluze,ale já mám s tímhle típkem špatnou zkušenost...Mám šedou Alfu 166 2,4 jtd na 18" a ke zmíněnému pánovi bych již nikdy nejel...pokud budete mít zájem o víc informací,není problém...
8.09, 25. 6. 2010, odpovědětBohužel musim souhlasit s Jarinem,už bych k němu taky nikdy nejel... jsem taky z Mostu, černá 156
12.41, 26. 6. 2010, odpovědětZdarec, tak jsem se poptal, a taky jsem nedostal jenom pozitivní reference... :-/ Navíc původní majitelka říkala, že tam už ji jednou v prádle měli, a to jako že docela dost, že žádná sláva ani technicky, ni finančně. Tak vám nevim. Btw. dneska sme moji mrchu (156 1.8 TS, r.v.2000) pořádně prohlíželi a v podstatě sme definovali několik kruciálních problémů, takže jsme momentálně nepojízdný, obložení brzd i kotouče vzadu jsou napikaču, silenbloky ramen jsou pryč a pravý spodní rameno je na dva kusy, k tomu ještě asi deset dalších kravin, který nejsou tak podstatný... Začínam teda uvažovat, že si to vyměnim sám. Kdyby tu byl někdo, kdo už to někdy dělal a chtěl by mi pomoct, byl bych celkem vděčnej...
23.37, 27. 6. 2010, odpovědět