Zdarec hoši, doteď jsem měl lancii Deltu, auto se potkalo, tak sem začal koukat po něčem jiném, nbejvíce mě zaujala AR 156 po faceliftu s motorem 1.9JTDM. Potřebeboval bych vědět váš názor na techniku v tomto autě, kolik to žere,ceny náhr. dílů a jakej je rozdíl mezi 103kW a 110kW a jestli byli všechny 6ti kvalt.
13.47, 29. 6. 2010, odpovědětŽere málo,díly jsou stejně drahý jako na všechna ostatní auta záleží jestli chceš kvalitu nebo co nejlevnější a ty kilowaty se zvedali akorát podle roku výroby kvuli emisím.
14.12, 29. 6. 2010, odpovědětMám 1,9 JTDm 103KW, spotřeba po městě do 6l mimo město dálku z jižních čech do krkonoš i za 4,7 s klimou, ale reálnej průměr je tak 5,5l. Prozatím za rok a půl co ji mám jsem hned po koupi rozebíral turbo, protože jsem si myslel že je zasraná regulace, nakonec byla jen prasklá hadička na podtlaku, jinak jen tankuju (VERVU) a měním olej. Takže max. spokojenost
17.51, 29. 6. 2010, odpovědětSouhlasím mam totéž,supr spotřeba.Slušna akcelerace.Udržba pouze filtry a olej.
19.57, 29. 6. 2010, odpovědětPřesně tak šel bych určitě do 103KW nebo do 110KW z důvodu 6ti kvaltu, při vyšších rychlostech je na šestku v autě krásně ticho a spotřeba jde rapidně dolu. Ty 85KW taky slušný, ale 18KW navíc se nikdy neztratí.
11.38, 30. 6. 2010, odpovědětzatim koukám samá chvála, no vypadá to tak že zatim vyhrává u mě alfa, delta pude definitivně pryč, jaký jsou na tom výbavy co je minimum a co max abych věděl zda někdo kecá nebo ne? a tempomat má každá nebo ne?
22.19, 1. 7. 2010, odpovědětS výbavama je to jako u každýho jinýho auta, jen Do alfy se v základu dávalo 6 pytlů, dvouzonová klima,CD radio, a 16" kola. Jinak tempomat není ve všech, je to příplatková výbava. Já ji mám v kůži, vyhřívaný sedačky, dešťovej a světelnej senzor, multifunkční volant, xenony, bederní opěrku atd., ale co je to za výbavu nevím, ono je to jedno, záleží na motoru, ne na výbavě. Na tu to nejezdí.
6.39, 2. 7. 2010, odpovědětAno je to tak, u nás ti je to v podstatě na nic, protože svítíš celej den, ale ve státech kde se nesvítí i přes den jako třeba v německu je to dobrý. Pokud třeba pres den vjedeš do tunelu kde je tma upozorní tě to že už je tma a ty ještě nesvítíš. Ale jak říkám u nás je ti to k prdu
21.08, 4. 7. 2010, odpovědět