Zdravím, vím, že to není tak úplně tradiční příspěvek, ale dnes otci v Chomutově ukradli červenou Kiu sephia II, je to asi jediný kousek, co jsem v Chomutově kdy viděl, tažke dost nápadný, kdyby náhodou někdo potkal, prosím dejte ihned vědět, odměna jistá. Ale hlavně to sem píšu, protože mi došlo, jak je i Alfa zranitelná a chci se optat, zda někdo nemá možnost sehnat nebo přímo neprodává botičku na kolo, či někdo nemá jiný patent, který na 100% zabrání zloději ujet. Jinak začínám mít strach o svoje auto hlavně kvůli tomu, že na cca 20 metrech během měsíce a půl tu záhadně vždy kolem poledne zmizela Mazda 3, Škoda octavia 4x4 combi a dnes kia mého otce.
23.13, 20. 7. 2010, odpovědětZdravím vás pánové, sice mi nikdo neodpověděl, ale jak to tu znám, tak si to určitě nekdo přečetl. Dnes začnu tím, že vůz měho otce se nalezl, bohužel si ho musel najít sám, přivolaná policie se totiž neobjevila ani po desrti minutách pronásledování a tak se otec rozhodl zakročit a v jednosměrce auto i se čtyřma týpkama ve věku 15-18 let zablokoval a ihned hodlal zakročil, tři z těch týpků sice stihli utýct, ale jednoho se povedlo zadržet a díky okamžitému zásahu bezpečností agentury pracovního úradu toho kluka otec ani nezbyl. Týpek pak po příjezdu policie (asi po půl hodině čekání) vysypal jména kamarádů. Bohužel jelikož se auto našlo třetí den od krádeže a relativně v porádku (kromě utrženýho výfuku a naraženýho disku nejspíš od jízdy v lese nebo v poli) byla celá věc přehodnocena jako neoprávněný užívání cizí věci. Otec byl pak nakonec málem zadržen taky, když nazval vyšetřovatele stejnym debilem, jako sou všichni ostatní v uniformách;-) Takže při tý smůle ještě fakt desný štestí. Jinak při hledání neoblomitelnýho zabezpečení jsem došel k závěru, že dobrej zloděj dostane každý auto co si vyhlídne, ale taková past na medvěda na podlaze u řidiče, by mu mohla mírně znepříjemnit zbytek života, škoda jenom, že tenhle způsob obrany majetku je u nás nelegální.
21.00, 22. 7. 2010, odpovědět