koukám, že tady budu patrně první, kdo si uvědomí, co tenhle web dokáže, jasně, váhu vzduchu to za Vás nevyčistí ani nevymění, EGR ventil to taky nezaslepí, klimu nedopustí, olej nedoleje, svíčky nevymění, ventily neprofoukne, ALE aspoň Vám, nám, řekne jak na to... pějme ody a děkuju všem co mě kdy poradili a co tvoří tohle fórum férově a smyslupně... věřím, že spousta z Vás bude souhlasit z názor, že nebýt téhle komunity, byli bysme v zadnici...
19.24, 21. 7. 2010, odpovědětsuhlas
6.57, 22. 7. 2010, odpovědětTaké souhlasím, navštěvuji fóra o alfě přes dva roky a když se v práci někdy nudím, tak si jentak pročítám a občas se dozvím něco, co se nakonec v brzký době hodí a když mi nedávno chcíplo auto za jízdy, tak narozdíl od přítelkyně, která lítala kolem jak splašená a nadávala mi, že sem si alfu neměl kupovat, tak já byl v klidu, jelikož jsem tušil v čem je problém a vzhledem k tomu, že benzín do vstřiků šel a žádná kontrolka nesvítila, tak v úvahu připadal v podstatě jen snímač otáček a auto nakonec po vychladnutí opět kousel jelo, doma jsem ten snímač otáček promeřil za studena i za tepla a bylo jasno, druhý den jsem ho vyměnil a díky zde získaným znalostem jsem ušetřil za diagnostiku a hromadu nervů. Bohužel mám pocit, že poslední rok úroveň toho fóra upadá, chodí sem pořát víc spamerů a provokatérů a pro nováčka je způsob uspořádání fóra absolutně nepřehledný a správce webu se tu o to dávno přestal starat.
7.17, 22. 7. 2010, odpovědětTakto funguje telepatie :) stejný téma jsem chtěl také otevřít. Komunita Alfistů ,která tu je je opravdu jedinečná. Člověk za léta užívaní vystřídal dost aut a řešit hodně problémů ,ale musím říct že až toto forum kolem Alf je zatím best.
13.26, 22. 7. 2010, odpovědětano, souhlasím, spamery by někdo měl eliminovat, borci, kteří tomu opradvu rozumí už se také tolik nezapojují, ale pořád se to dá omluvit tím, že většina problémů už byla kdysi vyřešena a stačí pouze vyhledat a i proto, jak jednoduše se zde vytvořil "návod na alfy" pomocí příspěvků od různých čtenářů je tenhle web jedinečný...
15.13, 22. 7. 2010, odpovědětDotaz : Co vytvořit nějaký FAQ nebo Wiki :)
18.19, 22. 7. 2010, odpovědět