caute predam AR 156 1,6 TS ´98, 88kw 120PS. strieborna metaliza, sportove sedacky-šede+latkove, nie semis, abs, airbag, klima, central+dialka. v predu el. okna, interier ako novy, treba vidiet, nefajciar, nove rozvody pred 10 000 km, novy olej (pravidelna kazdych 10 000km), nove ramena komplet predok, nove celne sklo + stierace, nova vaha, nova lambda, 17 momo WIN disky+ matador 17" pneu hectorra 2 -druha sezona, origo 15" alfa romeo elektrony+nove zimne pneu, autoradio mp3 +dialkove ovladanie, v predu. koncovka vyfuku. neduhy: na studeny start v lete sa to cuka, neviem co to je uz , a nechce sa mi to uz riesit. inak auto taha poriadne po zahriati . v zime no problem, startuje na prvy krat aj v najvacsich mrazoch. k autu ti dam kopec veci, co od neho mam: sroby, stare vahy a lambdu, vela ti poradim ako sa o auto starat a hlavne nic neskryvam. prides , pozres, uvidis. cena 3000 eúr, mozna dohoda. inak auto v super stave, az na tu vec s tym studenym startom za horuceho pocasia. hrdza nieje nikde, ziadne zozrate plechy ani nic podobne. auto pravidelny servis+udrzba. ma to 187 000 km. dalsie info+foto poslem na mail. som z oravy.
23.13, 24. 7. 2010, odpovědětauto na predaj je tu.
18.46, 25. 7. 2010, odpovědětkamo zabudni ze to dostanes 3000 eciek to je vela zato
22.08, 26. 7. 2010, odpovědětale je, auto je v perfektnom stave, nic nevrzga, nic nebucha, funguje na 100%. akurat ta vec s tym studenym startom sa tam teraz vyskytla, a ja to uz nemam chut riestit. inak je to krasne auto a treba ho vidiet a zviest sa. navyse su tam letne 17" elektrony s new pneu, zimne origo s new pneu, a aj plechace dam. auto je vymakane a je hodne tych penazi. ale dohoda mozna :)
13.16, 28. 7. 2010, odpovědět