Cau,tak jsem nechal udelat komplet predni napravu.Vsechny ramena + ulozeni stabilizatoru + tycky stabilizatoru....horni ramena jsou trw a spodek teda nevim ale stali kolem 3500,-jedno .... kolik jste tak normalne u motoru 2,4jtd najeli na novou napravu?prece jen dost velka investice a nikdo nenapsal poradne kolik najel do prvni zaklepani na rameni.tak sem s kilometrama:)
6.58, 9. 8. 2010, odpovědětčau,já jsem tu mojí 2.4 jtd SW kupoval ze Švýcarska s 90tis/km(rv 02/11)+serviska a na podvozek nebylo šáhnuto.Po třech letech stav 180tis/km,Horní ramena mám pořád original...měním pouze silembloky,za těch 90tis/km co jsem sní najel tak jsem je měnil třikrát(kupuji Delphi).Spodní ramena jsem měnil ve 160tis/km,z důvodu vibrace na volantu=čepy už měli vůli,s něma tyčky stabilizátoru+silembloky stabilizátoru.Jo a tlumiče jsem musel měnit v 135tis/km,jeden zadní mi vytekl,tak jsem koupil komplet.Kdybych sní najel pouze 8-10tis/km jako průměrný řidič,tak jsem za ty 3roky vyměnil jeno ty horní silembloky.Takže první zaklepání čekej od horních ramen a ty spodní ,Ty je už asi měnit nebudeš.U mě je to možná tím že většinu km jsem najel sám,z důvodu dojíždění do zaměstnání,poté docela dobrá silnice+kličkování jako zajíc.Tohle byl můj životopis u podvozku AR 156SW,tím jsem chtěl říct,že ten tvůj se může ve všech ohledech lišit,podle toho jak s ní jezdíš a počem jezdíš,prostě jak se k němu chováš.Já jsem víceméně s podvozkem vůči najetým km. spokojen!!!!Čus
11.26, 9. 8. 2010, odpovědětno jo,ale v nemecku jsou asi jiny silnice?sice jsem v nemecku nebyl,ale rika se to:) a jak pises tady v republice je to uplna klickovana mezi tema dirama,ale nekdy se to proste neda.
10.19, 10. 8. 2010, odpovědětprihodte jeste nekdo nejakou historii:)
10.12, 11. 8. 2010, odpovědětja davalpredni ramena TRW a mam ujeto cca 10tis a pohoda, zadni SIDEM a po tydnu po vymene jeden silentblok vyletel z ramene a ted po pul roce na druhem ramenu se mi jedne normalne rozpadnul...
12.52, 11. 8. 2010, odpovědětTy sidem od ZUMM-NORA uplne na p.č.!!!!Nekupovat!!
22.38, 12. 8. 2010, odpověděto tom SIDEM uz jsi treti kdo rto rika.. jenze je pravda kdyz to Norovi nikdo nenapsal tak nevi ze jsou na p.č.!!!
7.01, 13. 8. 2010, odpovědětjinak podle me 10000 je stejne moc brzo na lupani....myslim ze naprava by bez zasahu mela vydrzet tak 50 000km bez problemu...no nevim
7.18, 13. 8. 2010, odpovědět