potřebuju poradit, jak se u V6 dostat k těm hadicím od serva pod předním nárazníkem. Dělal už to někdo?
10.13, 13. 8. 2010, odpovědětNevíte nikdo? Je tam ta výstuha a je to za ní, nezdá se mi, že bych kvůli tomu musel vyndavat přední nárazník přece
16.08, 13. 8. 2010, odpovědětTak jsem to rozebral a zespodu to nemůžu dostat ven a vrchem by to mohlo jít, ale zase nemůžu dostat vzduchovej filtr, tu baňku, tak nechápu. To je hroznej přístup. Napadlo mě vyndat tenb plech pod chladičem, něco jako tu výztuhu, to by šlo?
19.43, 14. 8. 2010, odpovědětJá jsem musel vyndat ten držák co je na něm baterka, potom se dá vyndat celý vzduchový filtr.
20.24, 14. 8. 2010, odpovědětJe pravda, že já baterku vůbec nevyndaval. Už jsem toho měl fakt dost. No zítra odpo s tím jedu za jedním chlápkem, ještě mě napadlo vyndat tu výztuhu pod chladičem, právě, že za ní ty trubky jsou. Je na pár šroubech a pak tam teda jsou matky, co drží ty držáky na ty trubky. Jsem si všimnul, že je ta výztuha ohnutá a to se zřejmě přihnula ta jedna trubka, ze který to teče. Z vrchu je vidět ta trubka, pak je nějaký plast, něco jako hadice, ale není snad z gumy a pak je zase trubka. Není ta hadička delší, jak 5 cm, je to asi jen mezi kus. Pokud je nalomená ta trubka, myslel jsem nasunout normální hadici delší a sponkama to utáhnout dál, to by měl být klid. To by šlo, ne?
21.54, 15. 8. 2010, odpovědětTak jsem to vyndal a šlo to krásně, díky Jardo za radu. Jsem myslel, že mě klepne, jsou tam sponky a hadice od pračky nebo co! Tamtudy to teče, zřejmě byla prasklá, tak to nějakej umělec vyřešil takhle. Už to maká, díky za rady!
21.19, 16. 8. 2010, odpovědět