Ahojky, tak jsem svou čerstvě dotáhlou Alfinku v pondělí odvezl do servisu..:o(((Přestaly mi fungovat blinkry, stahování oken, klimoška, stěrače nestírají, ostříkovače neostřikují, klimoška neklimatizuje:o( Prý nějaká pojistka, kterou neustále vyhazuje zkrat, který nevědí, kde je...Máte někdi zkušenosti a "alfáckou" elektrikou?Prý nestojí za nic...
20.54, 24. 4. 2007, odpovědětTo, že nestojí za nic, velmi pravděpodobně prohlásil nějaký patlal, který bere jenom prachy za to, že má na vizitce napsáno elektrikář.
20.56, 25. 4. 2007, odpovědětJo jo, takový mám nejradši, všichni známe ty kecy, občas se něco vysere ale to se stává, ale těch lidí co se v tom dokážou dobře pohrabat a opravit to je docela málo.
17.03, 26. 4. 2007, odpovědětTady je potřeba pořádnej elektrikář a ne nějakej patlal. Příčinou může být všechno možné. Nejprve musíš zjistit, která pojistka se pálí. Potom podle manuálu zjistit, co je na ni všechno navěšené a pokud možno vše odpojit. Pokud se spálí i pak, tak je problém pravděpodobně někde v kabelovém svazku a musíš hledat a hledat. Pokud se pojistka spálí jen při např. zapnutí stěračů, tak už to může být třeba spálený motorek a už se potom hledá líp. Vím, že jsou to obecné rady, ale takové závady se spravují většinou dost obtížně a nezbývá než hledat a hledat...
18.51, 26. 4. 2007, odpovědětu elektriky je blbý, že není moc aut co má stejně tažený kabely...
13.20, 27. 4. 2007, odpovědětNo jo, ptal jsem se, co by stála nová elektrika...pry 200 000Kč. Ale auto už mám zpátky, všechno funguje.Takže jediný problém je teď vlastně v tom, že nikdo nevím kde byl problém a kam se ztratil...:-)
15.48, 28. 4. 2007, odpovědětpokud bylo auto bourané tak se přikláním ke zkratu v kabeláži.
17.13, 28. 4. 2007, odpovědětNemyslím, že by bylo bourané....Mám servisku, faktury všech měněných dílů, je prohlídnuté servisákem...A diagnostika taky neukázala žádný problém...Tak nevím... Vám se nikdy v elektrice nic nepodělalo?
17.24, 28. 4. 2007, odpovědět