čus, nevíte, kde bych sehnal dřevěnej volant a ty polepy na panel kolem autorádia ve dřevě? Je tam ten karbon nebo co to je a já chci dřevo. Koupil jsem na koženej volant dřevěnej potah, imitaci dřeva, ale nelíbí se mi to, chtěl bych origoš volant.
22.53, 15. 8. 2010, odpovědětnapiš mi na mail nebo zavolej na 776 330 688 a určitě se domluvíme pokud jsi ochoten přistoupit na výměnu. mam dvě 156ky a obě jsou ve dřevě, volant i panel. chci koženej volant a karbonovej panel, takže se určitě na 100% domluvíme. hlavně se ozvi nejlépe tel, nebo pošli smsku a já ti zavolam hned zpátky...
22.57, 15. 8. 2010, odpovědětJá nechci měnit, volant chci koupit a panel polepit tou imitací dřeva. Ještě sháním ty zelený budíky, jsou tam nějaký červený. Budíky by si mi taky mohl prodat?
7.04, 16. 8. 2010, odpovědětProdáš? no výborně, já ten karbon jen přelepím imitací dřeva, nechi měnit panel a ani nevím jak.
13.36, 16. 8. 2010, odpovědětMám dřevenej volant i s airbagem, nechám ti ho za 500 Kč. tel 606 336 305
16.26, 16. 8. 2010, odpovědětklidně ti dopodrobna popíšu jak ten panel vyndáš a vyměníš za jinej. je to daleko lepší a snadnější než to přelepovat. a když budeš měnit budíky tak stejně musíš ten panel vyndat. pošleš mi to tvoje telefonní číslo nebo ne, nechci tady rozebírat to a to. Pokud máš zájem tak mi zavolej, nebo napiš sms a já ti obratem volám zpátky 776 330 688.....
18.30, 16. 8. 2010, odpovědětje to ale blbost to polepovat,kdyz muzes mit jen panel origo,pet a pet je trinact co
16.29, 16. 8. 2010, odpovědětVeru ako pises.. podla mna je ovela lahsie vymenit tie panely ako lepit ten stary a davat sakra pozor aby to aj nejako vyzeralo.. ale ako bratia cesi vravia JAK JE LIBO =DD
17.14, 16. 8. 2010, odpovědětJá už to udělal, koupil jsem dřevěnou samolepící tapetu a nalepil to a na volantu mám imitaci dřevěného potahu.
21.17, 16. 8. 2010, odpověděttak to slysim poprve v zivote.ja mam v aute stredovy panel karbon.kdyz jsem ho predtim daval na prodej,tak mi malem urvali ruce.menit karbon za drevo???nechapu.
1.02, 17. 8. 2010, odpovědětNemám tam nic, co by bylo z jinýho auta. Ano, koupil jsem samolepící tapetu a vystřihnul jí, aby to bylo do krajů toho panelu. A proti Vectře nic nemůžu mít, měl jsem jí a spokojenost. Měl jsem 2,5 V6 a pohoda. Teď mám 156 V6 a taky pohoda, jen Vectra byla spolehlivější, jinak si nestěžuju. Myslím, ýe je moje věc, co tam mám a nemám. Jen ještě scháním sportovní levej práh.
6.13, 17. 8. 2010, odpovědětahoj, nechce se mi diskuze celá číst, ale mam volant ve dřevě a ten panel za hubičku. tak jestli sháníš tel 776 553 889 Marek
11.29, 17. 8. 2010, odpovědětHeled taky bych to radši polepil...koukej jak jsou tu všichni nasraný,oni mají ten hnusnej ve dřevě :-D a chtěj se toho zbavit :-D jéé nechtěl bych :-D
13.06, 17. 8. 2010, odpovědět..jseš nudnej.. :-D leží mi tu z bouračky... :-D
13.09, 17. 8. 2010, odpovědětno ale já mluvim třebas o Honzik_Ag...tak se do mě neser ty mentále :-P :-D hehe
14.08, 17. 8. 2010, odpovědětseš TY vůbec alfista? to Vaše napadání tady je mazec :-D bukvičko.. :-D
15.12, 17. 8. 2010, odpovědětNebudu se hádat, mám dvě auta obě ve dřevě, jelikož nejsem limuzínovej ale sportovní typ, tak chci vyměnit aspoň ten volant. panel už jsem se rozhodnul že nastříkam do barvy ještě s částma palubky a kapličkama budíků. Sehnal jsem si i červený budíky místo zelených, jsou mému stylu blíž. Jenom prostě mam dřevěnej volant a chci jinej a potah na něj kupovat nebudu, to radši koupim nějakej sportovní a menší s atestem. a musim to nějak dořešit protože tam chci dát loketku a nevim jakou vybrat, protože nevim jakej bude interier. Chtěl jsem se tady s nim dohodnout, ale když radši ten karboňák polepil tapetou a líbí se mu to tak s nim asi moc řeč nebude, a když si koupil dřevěnej imitaci potah na volant a nechce origo dřevěnej tak neni o čem mluvit. ale až mi dojde trpělivost, od někoho ten kožeňák koupim a ten muj dřevěnej pujde na aukro. Ale jsem myslel že bysme si oba vzájemně pomohli ke spokojenosti ale asi to nepujde.
15.15, 17. 8. 2010, odpovědětOmlouvam se jestli to vyznělo jako že jsem někoho urazil nebo napadl, ale psal už jsem trochu v afektu. ale kdybyste někdo nechtěl v autě karbon a koženej volant tak já to s váma vyměnim za dřevo, jsem schopnej třeba i dvě stovky doplatit jako revanž.
15.18, 17. 8. 2010, odpovědětAhojky scháním,stříbrnej nebo imitace karbon panel(včetně popelníku,mám dřevo a to se mi nelíbí?Pokud by chtěl někdo vyměnit nebo prodat?Ještě poradíte jak vybat ten správný volant aby pasoval?Mám 156 1999 a taky budíky,mám ty bílé se zeleným podsvícením a ráda bych to změnila...buď za ty s čevným podsvícením.Pokud někdo má písněte...díky..:)
13.12, 15. 4. 2014, odpovědět