JAk jedu a vidím trotly, co se zdravěj v alfách, pozvracel bych se a chce se mi smát!
12.39, 3. 9. 2010, odpověděttak sa pozvracaj aspon si skraslis interier auta
12.55, 3. 9. 2010, odpověděttak se pozvracej a nesmej se a nechod na tyto stranky a jed pekne do pr... ve svem DAS SHIT AUTO,zavidis co,ze Fiat neprodal Alfu nackostroji,neboli znacka IFA
12.57, 3. 9. 2010, odpovědětže na to pořád ještě někdo reaguje....
13.22, 3. 9. 2010, odpovědětJa tedy nechapu topic s timto duchem.pokud auto mam z fandovstvi ke znacce bez ohledu na vyrobce je hezke ze se dva lide na silnici pozdravi! Osobne jezdim i v jinych autech nez je alfa,spoluporadam srazy a lidi co na ne jezdi maji neco spolecneho,nemaji auto jako spotrebak,ale jako takzvanou srdecni zalezitost. Mam rad alfy,pokud ji ridim potesi me,bliknuti,zamavani ci jiny projev urceny k pozdravu. Na druhou stranu nevim,proc kdyz mam alfu bych mel hazet spinu na ostatni kteri ji nemaji nebo nechteji a naopak.
13.25, 3. 9. 2010, odpovědětTaky se ted usmívam,ale nad tím jak někteří lidí jsou uplně blbý,sem nelez ne!!
14.34, 3. 9. 2010, odpovědětNevidíte že se tím jenom baví,a teď se směje jak na to my Alfisti na ty jeho keci reagujeme a nadáváme.Tím jim dáváme zaminku aby v těch kecech pokračovali. A tak Vás všechny žádám,abyste tyto provokatéry ignorovali,ať si písou co chcou,Jich to přestane bavit. Díky...
20.17, 3. 9. 2010, odpovědětstejně ten šuplík si geluje vlasy, nosí pestrou strakatou mikynu, má Nokii, svazek klíčů na dlouhý šňůrce, a velký znak VW tak, aby si toho každý všimnul,..
21.26, 3. 9. 2010, odpovědětuplne si ma vystihol az na to, ze ja mam alfu a vlasy si negelujem :D
4.57, 5. 9. 2010, odpovědětSkatulkovani je HLOUPOST!!!Jak jsem prve psal jezdim prevazne jinou znackou nez je alfa.ale neskatulkuju.ten ma fabii tak je to hlupak,ten civika posloucha lunetiky a ten mergla automaticky mafian ala kolotocar.kazdy mame svou oblibenou znacku a je velice hloupe o druhych s jinym vkusem a potrebamy tvrdit,ze je na tom s inteligenci spatne. Toto jsou stranky prevazne urcene lidem co maji alfu 156 a jine.verim,ze nekoho to muze iritovat,touhu napsat prispevek v duchu v jakem to je napsano hovori o ne zatizenosti na jinou znacku nez je alfa,ale o zatizenosti zcela jinou.
17.28, 5. 9. 2010, odpovědětMít alfu, je poslední věc na světě, co bych chtěl. Už požírání hoven je labužnější. Sem lezu a koukám se, jak jsou lidi dementní a bráněj si tu svoji značku, která stojí absolutně za hovno. alfa je ta nejhorší značka mezi autama a řadí se skro u každého na uplně poslední místo v žebříčku, kdyby si měl auto vybrat. To už škoda 105 L je spolehlivější a tenhle krám alfáckej se k tomu může postavit jen možná věkem, jinak není spolehlivá a je mi z ní směšno!
8.31, 8. 9. 2010, odpovědětTak sem nechoď a nebude ti z ní "směšno"!!!!!!!!
12.08, 8. 9. 2010, odpovědětČeštin byt tvoje dobrá kobylek???
12.09, 8. 9. 2010, odpovědětTo antialfista: woe,pises,ze mas alfu predpokladam,ze jsis sel pro 120tku a spletl jsi se.pak jsi v presvedseni,ze jsi skodovak zdravil kazdou skodovku bez odezvy,ale k tvemu prekvapeni te zdravili jen alfy,to te vyvedlo z miry a zacal jsi mit rozvijejici poruchu osobnosti,ktera jak se zda pokracuje k zacinajici schyzofrenii pokracujici na paranojickymy zachvaty az k prodeji tveho krapu a nakupu dalsi hromady leku ktere te drzi,alespon castecne pohromade:-D Ma rada zni,ser na leky,nepomahaji ti!
14.45, 8. 9. 2010, odpovědětOmlouvám se všem za urážky o alfách, jsou to krásná auta a já jsem trotl že jsem psal takové blbosti!
17.02, 8. 9. 2010, odpovědětjá tohle nechápu,prostě když někdo nemá nějaký auto rád tak co se stoho nezblázní,já nejezdím jenom v alfě,ale tak když tě někdo pozdraví tak to potěší ne,at už jedeš v trabantu nebo v alfě:D
21.50, 8. 9. 2010, odpovědětChlapi pro mě je alfa srdcovka, stejně jako pro kámoše VW, pro druhýho kámoše BMW, pro třetího távka. Každej máme svý, všichni jsme dá se říst automechanici ať profici nebo laici ale ani jeden neříkáme druhýmu jakej je to KOKOT že má jiný auto, všichni se sejdem a bavíme se o tom co se děje, co je novýho a tak. Pokud už sem přijde nějakej DEMENT typu "Alfa patří do kytek", nebo "Nafta patří do kamen" :-) a tak jinak, tak vás vyzývám nehádejte se s nim, akorát mu nahráváte. Vesměs sem chodim něco prodat, koupit ale protože mi alfa baví tak i poradim, a mile rád a potěší mě, když mi někdo pak odpoví díky :-). Nebo třeba jen tak pokecat. Ale ty příspěvky jako toto téma mi to akorát hnusí. A apeluju na admina, kterej nereaguje na maily ať s tim něco dělá.... Zdar, Cuore Sportivo, a tak podobně.
22.47, 8. 9. 2010, odpovědětzase jsem viděl, jak se dementi snažej zdravit, hihi, to je vám sranda. Vždycky tu pazouru nahoru a ahoj, to je sranda... mě bavíte, hihi... KOKOTI!
2.25, 20. 9. 2010, odpovědětOmlouvám se znovu všem, nemyslím to tak. Alfy jsou fakt pěkná auta. Já se nezmůžu ani na nějakou ojetou mrdku, tak tu jen tak provokuju a léčím si mindráky. Navíc trpím rozdvojením osobnosti. Už jsem se s tím narodil. Fakt sorráč kuci...
23.59, 20. 9. 2010, odpovědětkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
5.39, 21. 9. 2010, odpovědětJsem blbej kokot. Je to asi tím, že mojí mámu jednou vydrbal Alfista a z toho jebu jsem vznikl.Já bych tak moc chtěl být Alfista, jako můj táta, ale nemám na to a tak jsem aspoň Antialfista . Máma stále na tu drbačku nemůže zapomenout a tak si sehnala aspoń šaltr z Alfy a tou se každý večer sama vojíždí a vzdychá ALFA ALFA ALFA. Ale je jí to prd platný, protože moje máma je stará vojetá děvka a žádnej Alfista by jí už nikdy nevojel
5.44, 21. 9. 2010, odpovědětAlfa nealfa, neni ti blbe takhle psat o svoji mame??? at uz by jsem se snazil vyprovokovat cokoliv az sem muze zajit jen skutecne hovado ...
7.47, 21. 9. 2010, odpovědětJá vím že jsem hovado, proto taky prudím jako antialfista. Kdybych byl Alfista ojebával bych mladý holky jako byla kdysi moje máma.Ona ta děvka drbala jen s Alfistama. Odtud jsou ty moje mindráky. Asi pořídím taky čaltr jako moje máma a budu se sám ojebávat do tý mý hnusný prdele, ať z toho taky něco mám
9.47, 21. 9. 2010, odpovědětno ty jsi borec ... zatrhnout ti kapesne ... to se jen tak nevidi ...
9.59, 21. 9. 2010, odpovědětby mě zajímalo ty vole vylízanej, kde třeba bydlíš, že bych přijel mojí alfou a dal ti takovou sadu, že by ses z toho podělal na místě a když bys pak viděl nějakou alfu, tak by ses třepal za volantem, aby někdo nevyskočil a nerozbil ti hubu, toto úplně miluju, když začne někdo vyrypovat a kvůli sračkám, neříkám, je spousta hezkých aut, spolehlivých - ikdyž podle mě záleží už na tom, jak to vyjede z linky plus jak se o to člověk stará, ale ty jsi výkvět trotla největšího
17.39, 23. 9. 2010, odpovědětma to rad, ked sa s vami moze takto porozpravat. ste jeho jedini kamarati.
9.58, 21. 9. 2010, odpovědětPro kokota každý kokot.... tohle musí být vážne inteligent s dost velkou drzostí napsat to na klub. Chudák zamindrákovaný...
11.10, 21. 9. 2010, odpovědět99% LIDÍ ASI NEPOCHOPILO ŽE SI TADY Z VÁS DĚLÁJÍ PRDEL.TAK BUDTE INTELIGENTNÍ JAKO ONI A POŘÁD JAK IDIOTI ODPOVÍDEJTE AT MAJÍ O ČEM PSÁT.
11.27, 21. 9. 2010, odpovědětčetl jsem toho dost ale takovou umrdaninu teda ještě ne !!!!
18.08, 29. 9. 2010, odpovědět