Při startu a aji při vypnutí se motor dost otřese. Rozjezd bez plynu občas taky. Je to závada na setrváku???.
20.58, 6. 9. 2010, odpovědětmám ten sám problém taky na 77kw,ale při rozjezdu bez plynu jsem si toho nevšiml... spíš bych tipoval že je v háji reakční silentblok
21.59, 6. 9. 2010, odpovědětVetsinou vadny silentblok mezi prevodovkou a napravnici.
9.40, 7. 9. 2010, odpovědětAlebo zotrvák!!!!! Nemusí to byť ten silenblok. Ja keď som ho vymenil tak sa to este zhorsilo!!!!!!!!! pretoze ten stary co tam bol bol mäkký, vymačkaný a lepšie tlmil vibraci ako keď som tam dal nový a tvrdý ako kameň, to potom až to auto vibrovalo ako sviňa!!!!
11.34, 7. 9. 2010, odpovědětA ešte by som sa odborníkov rád spýtal, koľko im trvala výmena spojky, prípadne aj zotrváku??? A či tu už niekto skúsil dať jednohmotný, sa tu niekde spomínalo, že to vyrába valeo aj so spojkou, ďakujem vopred Coure Sportivo
11.40, 7. 9. 2010, odpovědětk tomu jednohmoťáku by mě to taky docela zajímalo jak se to s tím má,jaké jsou na to odezvy? je mi jasný že bude muset jít komplet...
20.34, 7. 9. 2010, odpovědětvymena spojky cca 4 hodiny
23.02, 7. 9. 2010, odpovědětja som mal 77kw alfinu a mne to robilo tiez potom som ju rozbil a chalani mi zistili ze som mal na prt spojkove lozisko.netvrdim ze to bolo tym ale rada to asi je tiez ma to sralo a silentblok to nieje tak neviem
19.13, 10. 9. 2010, odpovědětNo to si nemyslim ze by to mohlo byt spojkovým ložiskom a zistis to uplne jednoducho nastartujes so stlacenou spojkou a naopak ked vtom bude rozdiel tak potom by to teoreticky mohlo mat vpliv
18.34, 11. 9. 2010, odpovědětTomy156 presne tak ja som mal presne to iste!!!!bolo to lozisko.ked som pohynal alebo cuval do kopca tak to riadne triaslo :OO tak sme to rozobrali lebo som myslel ze to bude dvojhmotny zotrvacnik ale nakoniec sme pozreli na lozisko a bolo cele odrene zo stran tak som tam dal novu spojku s loziskom a bolo po probleme..
18.59, 11. 9. 2010, odpovědět