zdravim Vas, chtel bych se zeptat, jestli je mozne, ze se muze najednou zadrit vsech 5 jehel, nebo spicek vstriku (2,4 jtd 100kw) ? Auto mam v servise puvodne jen kvuli udrzby - vymena rozvodu, vystrikani dutin.. a kdyz s tim jeli na geometrii, tak jim to za jizdy zdechlo. V nadrzi pry bylo kolem 5-6 litru (auto jsem odevzdaval s cca 10l, tankuju vyhradne na benzine, nebo shell vzdy tu drazsi variantu nafty), po vycerpani nadrze nasli pouze mikro castecky necistot. Auto mam kolem 3 mesicu (najeto za tu dobu cca 6tkm) a ani jednou jsem nemel pocit, ze by melo nejaky problem. Zajima me, jestli by se to nemelo preci jen nejak prubezne projevit skubanim, spatnym tahem, vetsi spotrebou, nebo neco podobneho.. diky za jakekoliv rady, napady. Robert
13.50, 27. 9. 2010, odpovědětja osobne nikoho nepoznam co by mal aspom jednu trysku zlu, a nie aby odisli vsetky naraz. to je veru zaujimave, ja osobne by som tomu v ziadnom pripade neveril
21.31, 27. 9. 2010, odpovědětno znie to zaujimavo aby vsetky odisli naraz,je to picovina,..to je klasicky postup servisu aby kurwy zarobili
7.45, 28. 9. 2010, odpovědětpokud by se ti vydřelo čerpadlo tak zlikviduje všechny vstřikovače naráz je tam velkej tlak.Mě to udělalo, měl jsem tam mikro piliny z toho čerpadla
8.32, 28. 9. 2010, odpovědětpokud cerpadlo je funkcni, tak muzu pricinu hledat v palivovem systemu, respektive necistoty v nadrzi, ktere odrovnaly vsechny vstriky..? Je to muj prvni diesel, takze znalosti kolem moc nemam, pokusim se dostat co nejvic info od servisaka, celkem me zneklidnuje predstava, ze by se to mohlo opet stat bez nejakych indikaci dopredu. Auto jsem si poridil predevsim pro cestovani, ne pro krouzeni kolem servisu, tak snad to tak nedopadne. Diky vsem za nazory, Hosip1918 za nabidku, nahradu uz mam. Robert
9.17, 28. 9. 2010, odpovědětnečistoty z nádrže snad zachytí naftovej filtr
9.19, 28. 9. 2010, odpovědětkdybys náhodou potřeboval vstřiky tak mám celou sadu.Cena za 5 vstřiků je 4000 kč
8.36, 28. 9. 2010, odpovědět