Ahoj všem,chtěl bych se optat,jestli by jste mi neporadili s problémem na mé alfině.Jde o toto,že se auto přehřívá když jedu a když stojím,tak se chladí a když je zahřata,tak je hladina vody nad normal a když auto schladne,tak je tam hodně pod normal,ikdyž se vždy dolije nemrznoucí kapalina s vodou.Pod autem žadné louže nejsou a tlak mi po zahřatí jde nahoru přes nádržku,tak se chci optat,jestli by to mohl být ucpaný chladič,nebo špatné těsnění pod hlavama.
18.54, 12. 10. 2010, odpovědětNapiš aspoň jestli máš benzín nebo naftu. Jinak s tou hladinou vody je to normální, když je ohřátá, je jí víc, pokud schladne je jí zase normálně (rozpínavost). Zkontroluj jestli nemáš z chladiče vypadaný lamely, to potom taky nechladí, a nebo je to zarostlým chladičem, nebo čerpadlo
6.32, 13. 10. 2010, odpovědětje to benzinova verze V6 2.5
9.58, 13. 10. 2010, odpovědětZkontroluj ten chladič, jestli z něho nejsou vypadaný ty lamely, který propojujou trubky mezi sebou
11.45, 13. 10. 2010, odpovědětPokud nemas v nadobe na vodu,olejovy mastny fleky nebo primo olej,tak to nebude tesneni pod hlavou( bud rad) ,takze bych mrkl na ten chladic,jak uz tady zminuji
18.43, 15. 10. 2010, odpovědětAhoj Kluci,uz jsem na to prisel,je to mene caste,ale je to obcas se zasekavajici termostat,prisel jsem na to,ze horni hadice byla horka na dotek a ta spodni byla studena a natlakovana,stacilo jen mirne poklepat vicko termostatu a okamzite otevrel prutok,pisi to sem,protoze aby kdyz nekdo bude mit podobny problem aspon bude vedet co delat,pokud to nevi a nenecha se zbytecne sidit od opravaru,ale nekdy to muze byt ten chladic,pokud se prekontroluje termostat a je funkcni
7.24, 16. 10. 2010, odpovědětJinak dekuji vsem za rady a mejte se pekne.Lukas
7.25, 16. 10. 2010, odpovědět