Ahoj všem, přemýšlím o koupi AR 156 2.4JTD r.v.03 a chtěl bych se zeptat na pár věcí. Četl jsem o tomto modelu hodně článků a snad všichni si stěžují na problémy s předními rameny. Chtěl bych se zeptat jak často ramena měníte a kolik tak stojí? Dále jestli byste mi napsali na co si mám dát ještě pozor, jaké jsou nevýho, a co byste mi doporučili. díky moc
13.24, 16. 10. 2010, odpovědět*nevýhody
14.52, 16. 10. 2010, odpovědětCus,mam AR 156 2.4 jtd SW 103 kw, r.v. 2001,S moji alfickou jsem najel cca 40 000,ramena jsem menil jednou,cela sada vysla na cca 5000 KC, uprimne,pri stavu nasich silnic se divim,ze jsem menil jen jednou, jinak vse OK !nejlepsi auto co jsem zatim mel,a rozhodne zustanu u alfy ! je to v srdci ! Nevyhody urcite najdu, napr. docela malo mista na zadnich sedackach + objem kufru na sportwagon taky nic moc,ale uzasnym designem a cervenou kuzi na to uplne zapomenu :-),dalsi nevyhoda u 2.4 jtd je docela maly reid na rizeni,ale to chce zvyk :-) Preju dobry kup,snad se nepridas k tem par lidem,co drzkuji a jen urazeji alfu romeo a chvali Pasiky,oktavky,ktere jsem mimochodem mel,a proti AR to byli ludry !
19.07, 20. 10. 2010, odpovědět