mam motor 1,9 jtd 16V..semtam se mi rozsviti kontrolka toho cidla na vackove hrideli. za jizdy kdyz se mi rozsviti auto jede furt bez problemu ,zadny pokles vykonu nic.jen je problem kdyz se rozsviti pri startovani tak musim tak dlouho zkouset az zhasne a pak to chytne .cidlo jsme menili asi na jare.jakmile prostriknu kontaktolem kontakty na kabelu a ridici jednotce tak jezdim dva dny bez rosviceni.ale pak to zas prijde.tu zasuvku ktera se strka do ridici jednotky jsme meli rozebranou a zkouseli jsme jestli nejsou volne kontakty..zabky jsme zmackly.ale dnes se mi rosvitila opet.myslite,ze to muze bejt ridici jednotka?divne je ze chvilama jde a chvilam ne.toz kdyby to byla jednotka..tak nejde vubec a nebo jde porad ne?poradte..uzvazne nevim.
17.22, 1. 11. 2010, odpovědětMyslim ze diagnostika by mela rozlisit pokud jde o spatny kontakt nebo vadne cidlo.
18.19, 1. 11. 2010, odpovědětprave ze diagnostika rekla,ze je spatne cidlo.ale divne je,ze semtam jde a semtam nejde.ze to problikava..ale ted jsme to zkouseli.a mozna to vypada na spatny kontakt v kablu od cidla v tom spoju..tak to zkusime zitra nato kouknout.
19.03, 1. 11. 2010, odpovědětsem tam i nove je špatné
19.17, 1. 11. 2010, odpovědět