Jako bývalý motorkář, který po havárce přesedlal na 4 kola a teď ještě navíc se značkou Alfa Romeo přednáším tento návrh: co kdyby se potkavší se alfisti podobně jako motorkáři zdravili:o) Nyní otevírám prostor pro diskuzi...:o)
19.18, 3. 5. 2007, odpovědětdříve se alfisti zdravili běžně, v době, kdy tato komunita nebyla tak velká a lidé se opravdu parádně znali. Nyní už je vše trochu jinak. Andy
19.34, 3. 5. 2007, odpovědětA myslíš, že něco brání tomu, any se zdravení znovu zavedlo? Prostě občas jen pozdravíš někoho, kdo nezná tenhle klub, takže na Tebe bude koukat nechápavě, ale ...:o)
19.37, 3. 5. 2007, odpovědětTo zdravení je fakt paráda, já se snažím zdravit vždycky a všechny Alfy, někdy se sice na člověka lidi v té druhé Alfě dívaj jak na blbce, ale to se nedá nic dělat. Když zase někdo odpoví nebo pozdraví jako první tak je to príma pocit! Nejhorší, ale je když mě někdo pozdraví a já to zaregistruju na poslední chvíly a už mu nestačím odpovědět, to se fakt proklínám a říkam si že ten druhej mě musí mít za burana :-)
19.52, 3. 5. 2007, odpovědětNo, já bych byl pro. Ale je pravda, že se někteří dívají divně... Slušně řečeno. A jakým způsobem chcete zdravit?
20.14, 3. 5. 2007, odpovědětNo,taky se snažím zdravit vždycky a musím říct,že to má většinou i odezvu,takže super!!!
20.15, 3. 5. 2007, odpovědětPokud potkáš někoho kdo je fajn a není línej zvednout ruku tak tě pozdraví, ale i tak jak navrhuješ tak to taky jde.Už jsme měli o zdravení debatu na jiných stránkách a musim říct asi to zapůsobilo. Skoro každé auto co teď potkáme mává. Dříve to mu byl opak. Podle mého je jedno jak se budem zdravit. Lepší je nějak naznačit, že i okolo nás jsou ostatní a né kolem sebe jezdit a dělat jako že se nevidíme. Můžu osobně říc, že nás potěšilo když nás pozdravilo první auto, ale spíš mě mrzí, že zde není každej a ani nikde jinde po Karlových Varech nás jezdí mraky a zatím se známe jen s pěti nebo šesti a to je málo na to kolik nás tu je!
20.16, 3. 5. 2007, odpovědětZdravím všechny alfisty.Se zdravením určitě souhlasím. Při jízdě zdravím Alfy, někdo kouká jako z jara, tak je mi jasný, že asi nepatří do klubu, a někdo hned odpoví a ví o co jde.Moc to potěší. Vy co registrujete až na poslední chvíli, tak se polepšete a koukejte víc kolem sebe. Tak zdar Alfisti!!A hlavně CUORE SPORTIVO!!!
20.20, 3. 5. 2007, odpovědětJo jo s tím pozdravením na poslední chvíli máte pravdu! Zrovinka dneska se nám to stalo u Matonky. Jela okolo nás červená alfa a zdravil až když byl vedle nás a než jsme stihli zareagovat tak byl v čoudu. Vypadá to asi opravdu blbě pak si připadáme jako h....a :-), který spadli z Marsu. Ale mám za to,že jsme ho už jednou potkali a zdravili se s ním, tak to snad pochopil.
20.26, 3. 5. 2007, odpovědětNo tak super, myslím, že je jedno, jak se alfisti budou zdravit...Stačí mávnout rukou, bliknout světlama..cokoliv. Ale nejdůležitější je jedna věc - musíme tuhle osvětu co nejvíce šířit, pokud existuje i jiný klub alfistů, tak to zkusit prosadit tam...atd...
20.27, 3. 5. 2007, odpovědětJak říkám toto téma se rozebírá i na jiných str., ale prostě je na člověku jak on sám se k tomu postaví. Jó nutit je nemůžem....... :-(
20.35, 3. 5. 2007, odpovědětSe zdravením určitě souhlasím.Je to super věc-vždycky to potěší když pozdraví jiná Alfa.Ale minulej víken bylo nádhěrně-ja se byl projet a potkal jsem asi 8 Alf a zdravila jedna.Mezi tim čtyry 156ky.Co budu povidat-pak už jsem si připadal blbě.Pořád mávám rukou a blikám a NIKDO NIC.
20.43, 3. 5. 2007, odpovědětTak musime jedine vytrvat a snad to i tem lehce tupejsim dojde, ze to mavani a blikani neni vlivem mentalni poruchy ridice, ale snahou o pozdrav...
20.46, 3. 5. 2007, odpovědětTaky mě pár lidí pozdravilo a zrovna tak já je.Většinou bliknu světlama,případně mávnu.Naposled to dopadlo hezkou honičkou po Práglu s černou 156(bylo to na magistrále,směr argentinská-prosek).Míjel mě ve stejnym směru,bliknul jsem na něj zezadu a už to jelo)))Když kolega jel dál svou cestou,zamával z okýnka,ale nějak jsem v tý rychlosti už nestačil bliknout na pozdrav))Tak tohle se mi líbilo,jen doufám,že nedorazí v nejbližších dnech fotečka z radaru))).Pak si pamatuju na týpka co na mě blikal na P-4-myslím nějaká stříbrná.Je fakt,že se lidi moc nezdraví,přecijen 156 je tady celkem dost.Každopádně když jsem měl AR v 95-02 a to tu byla alfa značka téměř xotická,neexistoval AR servis,všechno jedině fiat a tam na to koukali jako když by to bylo UFO.Když jsem chtěl seřídit ty 2 dvojitý webery,jednoduše neměli tucha kam mě odkázat a to bylo ve fiatu!!!Člověk tomu musel rozumět a většinu věcí si dělat sám.Když jsem čirou náhodou někoho s AR potkal,nepamatuju že by někdo zdravil.Každopádně mašináři se zdravili odjakživa,taky jsem jezdíval.))))
20.50, 3. 5. 2007, odpovědětJo to je jedna z hodně věcí, která se mi na mašině líbila..potkáš jiného motorkáře a mávneš..jen něco ve smyslu - "čau kámo, tak zase jezdíme..je to super, takhle fičet na mašině, no nic zase valím dál..."
21.00, 3. 5. 2007, odpovědětJo honičky to se řekne... Jeli jsme si vyjímečně vpoklidu po Pražský ve Varech a najednou jsme jen zahlídli zadek světle modré AR JTD. Bez pozdravu. To byl fakt frajer...
21.03, 3. 5. 2007, odpovědětJé další motorkář přesedlal na Alfičku, no přiznám se, nějakej čas co jsem přesedl do auta, jsem stále zdravil Alfaře i motorkáře, po čase jsem odvykl když mé pozdravy už nikdo neopětoval, a nyní už nezdravím :-( ale jsem pro to zas obnovit. na motorce to bylo super, už to bylo naprosto zautomatizovaný...co s měl za mašinu, já jsem skončil v sedle R6, né jako že bych se vyflákal ale rodina měla přednost, nyní se občas projedu na Ducati 996 když dorazí kamarádka - italové to uměj, R6 byla dobrá mrška ale chybělo jí to italské srdce.
15.18, 4. 5. 2007, odpovědětMusim jenom souhlasit, staci mavnout, bliknout nebo tak :-) Odezva neni vzdy, ale o to vic je to super pocit kdyz je ;o)
15.54, 4. 5. 2007, odpovědětTohle tema se tady uz parkrat probiralo. Vsichni se chceme zdravit tak se zdravme jedno jakym spusobem hlavne at to ten druhy vidi. me se stalo tak 2 s 10 pripadu ze nepozdravili a prijdemi ze se nas zdravi cim dal vic. Ono to bude I timhle webem pred rokem nas tu bulo tak 250-300 a kdyz se mrknu ted tak nas tu je cca 1000. Takze zdravit zdravi zdravit nikdy nevite kdy se vam bude hodit pomoc od projizdejici Alficky. CUORE SPORTIVO.. jen mavam ...
17.08, 4. 5. 2007, odpovědětNazdar Alfisti!!! Naprosto souhlasím s Hugem156, taktéž se vždycky snažím zdravit a taktéž mě moc mrzí, když pozdrav nestačím včas opětovat.. Chtěl bych se vás zeptat, jak je to se zdravením na 147??? Jezdí jich víc než 156... Zkoušel jsem je párkrát pozdravit, ale bohužel skoro nikdo neopětoval.. A co teprve ženský :)) Když na ní mávnu, myslí si, že po ní jedu :D Jaké s tím máte zkušenosti??? Cuore Sportivo
17.15, 4. 5. 2007, odpovědětTo Bianconeri: jaaak zensky? mno je pravda, ze kdyz na mne poprve zablikala protijedouci alfice, automaticky jsem zkontrolovala svetla, ted uz vsak automaticky pozvednu levici nebo bliknu taky. Skoda jen, ze si obcas nejaky starik poklepe na hlavu :-D
19.28, 5. 5. 2007, odpovědětMám Alfičku tři dni a moje první potkání s identickým vozem znamenalo automatické zvednutí pravé ruky které bylo v zápětí opětováno je to docela příjemné. Pořídil jsem si 156SW 2.4 JTD. Jsem zvyklý ze Š110R se pozdravit.
18.05, 4. 5. 2007, odpovědětZdravení je hezký, ale i mrzí když někomu mávnete a on na vás kouká jak péro z gauče(zvlášť když někoho vezete, to ste pak za pitomce...) Když je to starej děda, tak se to pochopí, koupil káru a neví o co jde, ale když ani mladej kluk, tak je to špatný. Ale i tak zdravím. A vždycky to zahřeje, když na vás někdo mávne nebo blikne. Poprvý mě pozdravil kluk ve stejný černý alfě jako mám já na koterovský v plzni a jestli sem chodí tak tě zdravím chlape. Bylo to v době kdy jsem ji měl chvilku a v podstatě sem z ní měl radost jen já. On mi dal pocit, že je nás víc :-)
20.48, 4. 5. 2007, odpovědětJo jo alfáci, když se pozdravíme, aspoň budeme vědět, kdo je v clubu. Taky se mi stane, že někdo nepozdraví nebo to zas nestihnu já, ale to se nedá nic dělat. Tak se budem snažit.
14.21, 5. 5. 2007, odpovědětAhoj, taky poctive zdravim - vidim alfu tak bliknu + ruka :) tak 70% taky odpovi...jen si nadavam kdyz nekoho nepostrehnu a pak uz zdravit nestiham..Tak pekne vsichni zdravte, vzdyt je to moc pekny zvyk ;-)
19.42, 5. 5. 2007, odpovědětAhoj, jo zdravení dobrý. Taky zdravim ale připadá mi že tady moc lidí z Č.B. není protože tady na jihu moc lidi neodpovídaj, ale třeba se to zlepší. Fakt že o to lepší pocit když někdo pozdraví...
12.03, 6. 5. 2007, odpovědětJa zdravim dvojitym probliknutim, a odpoved je tak 50/50. Hlavne teda 156ky, na 147ky tak nejak kaslu protoze to ridi vetsinou nechapavy zensky. Ale uz me pozdravila i ARV6 a GTcko s italskou znackou
13.50, 6. 5. 2007, odpovědětKdyz vidim, tak samo zdravim. Myslim, ze se vsichni shodneme, ze nejaci ridici "nealfisti" moc nechapou proc na ne clovek blika, ale o to lepsi pocit z probliknuti maji Ti co zdravi poctive :-) ... Je pravda, ze take nekdy nestihnu zareagovat a mrzi to, ale co se da delat ... ZDRAVU ZDAR :-)
14.00, 6. 5. 2007, odpovědětJj,zdravení je super,většina mi odpoví...teď mě dokonce pozdravila Brera s italskou značkou...
14.01, 6. 5. 2007, odpovědětJo je to opravdu krásný zvik a je jedno jestli někdo má 156, 147 nebo Spidera. Prostě se zdravme všichni a pěkně poctivě-každý opětovaný pozdrav přeci tak krásně zahřeje to naše cuore sportivo...
16.35, 6. 5. 2007, odpovědětjá si připadám jako dement,když mi na pozdrav z deseti aut odpoví jedno. Asi nechápou,že mají pod nohama nabitou zbraň značky alfa a ostatní jen kastli se čtyřmi koly..
16.51, 6. 5. 2007, odpovědětmě se tedy z 90% stane , že se s protijedoucími kolegy pozdravím. nemluvě o vzájemném pouštění v situaci kdy to ani není až tolik nutné . je to super ;o)))
20.50, 6. 5. 2007, odpovědětTaky se snažím zdravit všechny protijedoucí alfinky a je to fajn, když někdo odpoví... takže jen tak dál!! :-)
21.21, 6. 5. 2007, odpovědětpaolos// jak muzes stihnout nekoho pozdravit s tvou V6? Zdravim alfistu s mostu s kterym jsem se zdravil v patek vecer na zatecky silnici....
7.48, 7. 5. 2007, odpovědětjo jo... taky se mi stane, že někdo nepozdraví, ale většina Alfistů víc vo co go... Chlapi, nejsme přece žádný béčka, tak nezapomínejte zdravit své stájové kolegy...
13.37, 7. 5. 2007, odpovědětZdravím Na slovensku je to tak podobne, ja tiež zablikám keď ide oproti nejaká Alfa.Vačšinou odzdraví bliknutím , tak v 90% prípadov.Keď vás to poteší tak u Roverov je to podobne.
14.23, 7. 5. 2007, odpovědětTak teda s tím, jestli jsme béčka, nebo ne si nejsem jist...Teď jsem potkal v munilých dnech asi 6 alfistů. zdravil jsem a nic...A ještě navíc trapas - jel jsem s mladou na závody a potkal jsem prvního alfistu, zdravím a ten burák nic...No a mladá se ptala, proč na něj mávám a blikám, tak jsem jí zasvětil, jako že prostě klub ALFA a jako že zdravení atd...No a když jsme potkali 6-tého na pozdrav neregujícího alfistu, tak se mi mladá zcela nezkrývaně smála..
20.09, 9. 5. 2007, odpovědětMyslím si, že s tým zdravením Alfistou je globálny problém. Jazdím služobne a aj súkromne zo svojou Alfou po slovensku, čechách ale aj polsku a snažím sa zdraviť. Percentuálne môžem potvrdiť 5-10% úspešnosť. Je to žalostne málo. Skúzme sa venovať osvete. Pre mňa je to výsada mať a teda jazdiť na takom aute. Svojho času som bol v Taliansku. Tam je to úplne prirodzené. A dokonca mám pár skúseností, že nealfisti boli priaznivcami a fanúšikmi tohto "clubu". Dokonca by som povedal, že pre iných, nealfistou, sú tam akoby vzory tolerancie a pomoci pri problémoch na cestách. Preto navrhujem túto diskusiu pretransformovať na diskusiu osvety. Poprosím, prvú reakciu, vytvoriť novú diskusiu. Trebárs pod názvom Cuore Sportivo, čo by malo všetko toto vystihovať a zamyslieť sa nad navrhnutou osvetou. Možno to preháňam, ale pre pravého Alfistu by aj toto malo byť SRDCOVOU ZÁLEŽITOSŤOU!!!
0.25, 10. 5. 2007, odpovědětKluci (a HOLKY) hlavně nesmíte být zklamání.. Je sice pravda že je nás tady v klubu spousta, ale musíte vzít v potaz že nás "BLÁZNU" co si koupí Alfu je "žalostně málo" vzhledem k tomu co jich jezdí.. "-( Je asi pravdou že je více těch, co si ji koupili jenom proto aby měli čím jezdít.. :-( Add. zdravení jiných typů (tím myslím hlavně a výhradně 147) je asi opravdu zbytečné, z 99% to řídí "dáma" (omlouvám se všem přítomným slečnám) a neví co se sluší a patří.. Ale pokud stíhám tak budu i nadále zdravit a doufat že Ti co si koupili káry si uvědomí že si koupili i CUORE SPORTIVO.. :-))
1.16, 10. 5. 2007, odpovědětpietro pekne si to napisal... Zobral si mi to z ust.. :-))
15.29, 10. 5. 2007, odpovědětpietro za ten odstaveček máš u mě plusový body a dvojku červenýho :-)...je vidět, že to je u tebe opravdu srdcová záležitost, jako snad u převážný většiny Alfistů
16.12, 10. 5. 2007, odpovědětAlfou jezdím hodně a to jak služebně, tak i soukromě a mohu jen potvrdit, že dámy ve 147 nepozdraví, spíš se leknou a sotvaže stačím uhnout :-) Bliknout na 159 a nepřečíst si RZ, to je jako plácnout do vody (cizinci zastaví a kouknou jestli jim neupadlo světlo). O tom, že se používá celá škála způsobů pozdravení je také téma na delší vyprávění. Jednou (a tímto dotyčného zdravím pokud si toto přečte) jel proti mě na kruháku u "Staré pošty" kdosi s Alfou 156, rukou naznačil "bouchačku", namířil a když jsme se míjeli, tak s úsměvem artikuloval "BUM" - pobavilo mě to i mojí drahou a jeli jsme dál, jindy zase kdesi na dálnicvi -D11 tuším- jedu tuším cca 165 km/h a frrnk - ho, jiná 156ka přede mě, asi něco silnějšího (mám 2.4 JTD), najednou brzdy a začal blikat všema čtyřma, tak ho dojedu a hle, zase zrychlil a byl pryč, nejsem soutěživý tip, takže se omlouvám dotyčnému, pokud čte tuto ejakulaci duše o zdravení, ale nezachytil jsem start a pak už to nemělo smysl, navíc nejsem právě ten soutěživý tip...Ale ať už po mě někdo střelí na pozdrav okem nebo prstem, ať blikne nebo mávne, je myslím "v kraji dobrým zvykem" na pozdrav odpovědět. Jasně že zdravit a zdravit, oni se k nám ostatní přidají.
19.07, 10. 5. 2007, odpovědětViděl bych to takhle....zdravit, zdravit a zase zdravit..Každýmu na týhle točně jsem říkal: zdrav alfisty, zdrav alfisty, nebo se z toho zblázníš. A je to marný, je to marný, je to marný:o)
20.31, 10. 5. 2007, odpovědětJak uz sem psal, 156ky, brery, GTcka a 159ky zdravim vsecky, ale s tema 147, 155, 166, 75, 33 vazne nevim. Zdravite i tyhle vsecky?
0.47, 11. 5. 2007, odpovědětahoj,mam Alfu teprve chvilku.to zdraveni se mi fakt líbí,takže já určitě budu mávat:-))
22.14, 12. 5. 2007, odpovědětVzdy mam zimomriavky ( husi kuzi ;) ) ked ma odzdravi protiiduca 156-ka...Je to taky fajn pocit spolupatricnosti :) Ale ako som cital vyssie tie 146,147,33 a pod sa nejak s tym zdravenim nekamaratia.
16.45, 14. 5. 2007, odpovědětSem zrovna dneska potkal jednoho ve stříbrný, mávnu na něj, ale typ absolutně mimo, tak si říkám to je pitomec! No a asi za dvě hodiny na to sem málem nepozdravil já. Jedu myslím na bůhví co a přítelkyně mi říká, "hele alfa" já koukám nevidím, až naposlední chvíli když už jsme vedle sebe registruju a mávám, takže to bylo jen tektak :-)
20.22, 24. 5. 2007, odpovědětJsem pro zdravení ale většina protijedoucích to bere jako upozornění na poldy někde za zatáčkou a tak neodpoví.
16.09, 25. 5. 2007, odpovědětje pravda, že plno "alfistů" to ještě nemá zažité. já zdravím všechny a tak 60% odpoví :-) zbytek neví oč běží... ale jednou se to naučí :-)
16.12, 25. 5. 2007, odpovědětzdravení je fakt srdcovka. před týdnem v neděli jsem se tušim v české kamenici zdravil na křižovatce s vysmátym žlutym spiderem... paráda! jen tak dál......musíme se to všichni naučit ;-)
1.03, 28. 5. 2007, odpověděturčitě i o tomhle se bude v rámci programu pojednávat na srazu v Žiline. musíme tomu dát formu jak pro registrované, tak pro neregistrované
15.39, 28. 5. 2007, odpovědětnení o tom povědomí.. alfa se kupuje srdíčkem, ale ne všichni ho mají a ti co ho nemají, asi mají peníze :-) upřímně... modely 156, 147, 146, 145, 155 a starší většinou vědí o co jde. jsme prostě nadšenci (vyjma tedy některých dam, které si koupí alfu nevim proč, asi jako modní doplněk. nerad bych se dotkl nějaké přítomné, ale ještě jsem nezažil, že by mě nějaký v alfě pozdravila) a pak je tu kategorie 159, brera.... ti pacholci nevědí, co mají v rukou. prostě se jim to jen líbí, ale je to pro ně auto jako každý jiný a zatím mě nikdo v některém z těchto modelů nepozdravil :-(.. takže jestli tu někdo je, stydte se a zdravte :-)
19.54, 29. 5. 2007, odpovědětTak nevím, asi jsem z jiné planety, jsem totiž žena, myslela jsem, že alfičku mám také jako srdeční záležitost, 159 a teprve asi dva měsíce, zdravit se snažím co to jde, ale zatím mi odpověděl pouze jeden alfista v červené 159 a to blikám, mávám a nic, někde bude asi chybička.
20.19, 29. 5. 2007, odpovědětjak jsem říkal, to je moje zkušenost :-) každý máme svou
20.25, 29. 5. 2007, odpovědětbtw. co v tom máš za motor? asi pěkné svezení že :-) no trochu závist.. teda dost závist :-)
20.27, 29. 5. 2007, odpovědětNo ta závist je zbytečná, protože jak jsem chtěla všemocně obhájit ženskou část alfistek, tak jsem se uklepla v číslici, mám 156, ale jsem z ní naprosto nadšená a po 159 zatím jen toužím, proto mi udělalo radost, když první kdo mi odpověděl na pozdrav byl ve fantastické 159, byl to bezva pocit, tak doufám, že budou zdravit i ostatní, je to vážně prima.
21.50, 29. 5. 2007, odpovědětzdarec všem, tak jsme se vratili z cesty na slovensko (900 km) a po celou cestu jsme potkali kupu alf (asi 30), já jsem se mohl umávat a ublikat, ale žádná neodpověděla na pozdrav (teda jedna jo) - je to pěkný bordel. Alfa už asi není srdcovka, teda jenom pro pár jedinců co vědí co maj za auto. (bordel, bordel, bordel) Alfisti trochu se zmužte a zdravte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.01, 3. 8. 2008, odpovědětMi povidej. Ja se zdravit taky snazim, ale prijde mi, ze cim novejsi rocnik alfy, tim mensi pravdepodobnost, ze pozdravi. chjo chjo.
22.23, 3. 8. 2008, odpovědětto je pravda ale napriklad ja zamavam alebo bliknem vzdy, len teraz chodi tolko aut, ze alfu rozpoznam az ked sa miname :)))
22.28, 3. 8. 2008, odpovědětJá jsem z okolí Kolínska a Poděbrad a je tu plno Alf a musím říct že se tu zdravíme všici a to se neznáme .. teda jen z kokpitu auta ..
23.59, 3. 8. 2008, odpovědětja som z Nitry zo slovenska a sem tam ke zaregistrujem alfu tak zablikam a zadial dost ludi odbliklo je to super
0.13, 4. 8. 2008, odpovědětPred tyzdnom som bol na dovolenke v chechach a zdravenie tam funguje skoro dokonale, ci uz blikanie (modra 147 2.0TS niekde okolo Olomouce) alebo strieborna 156 2.4 JTD v Prahe a este dalsi alfisti...mne sa to pacilo, ma to nieco do seba...mne osobne sa to paci :) len tak dalej
16.51, 4. 8. 2008, odpovědětJa sem teda z Prahy 15 a musim rict ze pred rokem kdyz sem si svoji krasku poridil tak se moc nezdravilo, ale ted zdravi tak kazda 2. To potesi...
18.34, 4. 8. 2008, odpovědět** Mr_YoYo ** jou jou, mam striebornu 156 s kridlom vzadu a ak si to ty tak som ti blikol vystraznymi, ty si ma dobehol, zakyvali sme si a kazdy sme sli svojou cestou (ja som odbocoval na brno) nemas nahodou striebornu 156 2,4 JTD? :)
11.11, 5. 8. 2008, odpovědětja som urcite za :o) ...btw.baby v alfach nezdravia :-D
8.45, 6. 8. 2008, odpovědětjj presne tak...nikdy me zadna nepozdravila...jinak ja zdravym kazdyho a odpovi tak kazda druha alfa :)
9.20, 6. 8. 2008, odpovědětbaby v alfach nemaju co robit :D
9.01, 6. 8. 2008, odpovědětmy sa tu normalne zdravime..ked sa vidime na 156kach:)automaticky.. ved 156 je auto pre skutocneho sofera..
9.45, 11. 8. 2008, odpovědětTAK JSTE PRO 3X CVAKNUTÍ DÁLKAČAMA????????NA POZDRAV!!!!!
12.21, 11. 8. 2008, odpovědětJa zdravim tak ze 2x bliknu dalkovejma a pokud mi odpovi tak vetsinou jeste stihnu mavnout rukou pokud je to ve meste...mimo mesto spis jenom dalkovejma
12.25, 11. 8. 2008, odpovědětMyslím, že ani tak moc nezáleží na stylu, jako hlavně na tom, že se pozdravíme...Ne?
19.37, 11. 8. 2008, odpovědětja vas budem zdravit tak ze vam ukazem koncove svetla:))))))
10.08, 12. 8. 2008, odpovědětDneska jsem slyšel v rádiu, že chlupatí chtějí zavést pokuty za blikání na sebe dálkovýma, že si tak lidi dávají vědět o policajtech. Šulini to jsou
18.44, 13. 8. 2008, odpovědětTaky jsem to slyšel, ale když to popřeš, tak co udělají? bude to tvrzení proti tvrzení a zřejmě se to dostane někam k přestupkovému řízení...? Nebo co se v takovém případě dělá? Mimochodem - dneska v Michli stříbrná 156 Sport Wagon, zdravím, blikám a .....NIC. Jo a pánové - které ostudě patří Alfa 156, parkující už několik týdnů na stejném místě na P-10, pžed KOH-I-NOR em?Už má prázdné kolo, utržený zadní znak...:o((( To je ale ostuda...
19.28, 13. 8. 2008, odpovědětjá zdravím všechny alfáky,ti kteří ví vocogo odpoví
19.38, 13. 8. 2008, odpovědětSer na ně.Vživotě ti nedokážou že jsi bliknul:-)))
18.54, 13. 8. 2008, odpovědětahoj tady u nas nv zapadnich cehcach se to docela dodrzuje az na par vyjimek nemama s e zdravenim cizich alf problem zatim skoro kazdy vzdy pozddravyl
7.04, 14. 8. 2008, odpovědětJa jsem taky ze zapadnich cech a pozdravi me kazda druha takze myslim ze by to urcite mohlo bejt lepsi
9.32, 14. 8. 2008, odpovědětčauvec,Tady na severu Moravy pozdraví jem máálo kdo a při tom tu alfiček jezdí celkem dost,tak nevím jestli jezdím po špatných cestách nebo co? Na každého vždy bliknu a každý sedí jak papuč,je to ubohé co by to každému udělalo když by odpověděl,asi moc. Přeji hodně blikajících alfiček...
7.45, 14. 8. 2008, odpovědětčao, já se snážím zdravit každého alfíka, kolíkrat jedu v koloně a koukám do protějšího pruhu,jestli náhodou nějakej alfík nejde, občas se problikneme a zvedneme ruku, je to fajn pocit:-) občas teda někdo nechápe,ale asi je to na každém, jeden pitomec mi jednou řekl, jestli vím,proč se alfisti NEzdraví,prý protože se už ráno zdravili v servise:-) je to hlupák:-) ale jsem pro:-) tak zdar všem alfíkům
10.16, 14. 8. 2008, odpovědětjak v "kindergarten" :D
17.47, 16. 8. 2008, odpovědětHele když se všichni tak hrdě hlásíme ke značce Alfa a všichni se tak bezvadně zdravíme, tak co takhle dát zas nějakej sázek, jako byl před několika měsícema na Černým Mostě? Odkaz na fotky se tady někde ještě určitě dají najít..
18.22, 16. 8. 2008, odpovědětCiao Alfisti, letos jsem byl se svou 156 v Jižní Francii a tam mě na místňačce u pobřeží jako první zdravil Francouz ve 156 stejné barvy - takže zdravme i "venku"!
9.54, 22. 8. 2008, odpovědětzdravim vas.... ešte niesom alfista..ale za týžden sa chystam kuôit 156.... dufam ze sa mi kazdy z vas ozdravý:-)
12.41, 24. 8. 2008, odpovědětBěhem 14denní dovolený jsem projel půl republiky, hlavně východní čechy a krkonošsko a všude jsem byl spíš za exota, všichni akorát čumí :-/ Jediný pozdrav jsem měl na hradecký dálnici, když mě zezadu dojela stejná 156SW, přibrzdil si u mě, mávl a frčel dál, jinak fakt bída :-/
13.30, 3. 1. 2009, odpovědětSi budeš kupovat tu Alfu 5x ???:o)
17.05, 3. 1. 2009, odpovědětzdravení alfistů, největší píčovina!! ještě z toho nabouráte kokosovéé..
18.52, 3. 1. 2009, odpovědětZdar já jsem z Liberce a zdravíme se tu skoro všichni,alespoň ty co potkávám,je to super,škodovkáři by se asi umávali...:))
19.54, 3. 1. 2009, odpovědětZdravim vas tu vsechny..jsem z okr.Blanska a neznam tu alfisty co by nezdravil...je to bomba vec...aj ta starsi generace se to vcelku uci...jsem pro se zdravit
16.36, 4. 1. 2009, odpovědětMam alfičku už pul roku-156v6 ,byl jsem pro ni pod Plzni a když jsem ujel 10km,tak mě pozdravila alfistka. SUPR pocit a od te chvile zdravi všechny,aji Pražaci zdravi.čauu a zdravim všechny alfisty.....
17.13, 4. 1. 2009, odpovědětcus alfisti ja sem z ostravy a celkem se tady vsichni zdravime,ale ti ztarsi to nejak neresi.
19.52, 4. 1. 2009, odpovědětČus Alfistky a Alfisti,s tím zdravením je to problém. Když jsem přivezl svou Alfu k nám tak byla široko daleko jediná. Dneska je jich tady spousta,většinou mladí týpci ,kterým slušnost nic neříká.Snažím se zdravit každou Alfu,ne jenom 156,ale v 80% žádná odezva. Někdy taky nestihnu ve 150 km/hod pozdravit ,ale to mi snad odpustíte.Alfa je styl a třída,kdo to nepochopil tak nezdraví a má Alfu jen jako Škodovku!!! Rád bych jezdil na srazy ,ale pracovní vytížení mi to moc nedovolí.Letos to ale napravím,moravské srazy nevynechám. Čus a zdravte,Alfa není Audi,to ma kde kdo!!!!!!!!
20.21, 4. 1. 2009, odpovědětSuohlasím a ukaž se na srazech alfa není šrot audi
20.29, 4. 1. 2009, odpovědětNo v poslední době mi na pozdrav odpoví skoro každej :-)
21.17, 4. 1. 2009, odpovědětNo v Kosiciach sa zdravim kazdej alfe 156 obcas sice pozeraju po mne ako po hlupakovi, ale mne je to jedno, ja to proste tak citim, ze sa pozdravit chcem a ked odzravi, tak je to fajn pocit..:-)
21.26, 4. 1. 2009, odpovědětmám Alfinu teprve týden,ale když jsem poprvé vyjel potkal jsem 4 Alfiny a všichni mě pozdravili byl to moc hezkej pocit a nečekal jsem to už jen tím si mě to auto získalo,že to není jen o obyčejném ježďění ale i o emocích a že to auto je vyjímečné Alfám a nám řidičům a řidičkám zdar
21.35, 4. 1. 2009, odpovědětJsem z Chomutova a poslední dobou je to fakt bída, přijdu si za tím volantem jak nákej debil, když se můžu umávat a odpověď nikde. Pár jedinců co poktávám pravidelně cestou z práce poctivě zdraví furt, takže chválim, ale jinak fakt bída.
7.45, 5. 1. 2009, odpovědětMusím říct že unás na jižní moravě mě zdraví každá alfa.To potěší dokonce rakušáci....
10.00, 5. 1. 2009, odpovědětTak jedině šířit osvětu aj jinde...Já se občas setkám se 156, která pozdraví, ale není to nic moc. Jinak třeba 147, nebo 159...vůbec nic, žádná odpoveď..
11.35, 5. 1. 2009, odpovědětCo takhle nějaký srazík?????
11.38, 5. 1. 2009, odpovědětto Nicolas když se koukneš v diskusi-tlachání-srazík tak už se tam jeden punktuje na jaře a zatím to vypadá že účast by mohla být hojná
20.28, 5. 1. 2009, odpovědětJdu na to mrknout. Mimochodem - dneska jsem na pod Bohdalcem v Praze zdravil na křižovatce alfistu a jen na mě divně koukal..Možná že zapoměl:o)
21.35, 6. 1. 2009, odpovědětV sobotu jsem potkal 156 z Německým číslem ve Vel. Mezu a kupodivu mě pozdravil první.To jsem teda nečekal.
16.07, 13. 1. 2009, odpovědět