Čau kluci, dospěl jsem k rozhodnutí že začnu podnikat, tak se musím zbavit mojí lásky. Když podnikání ponese půjdu do GTA :-) Ale k věci: prodám svojí 156ku, tmavě šedá metalíza, není to žádná krasavice ale motorově 100%. Dělané rozvody, variátor, nová ŘJ, svody výfuku, váha vzduchu, zadní tlumič výfuku. Auto má polámaný přední nárazník u pravého kola, důlek v kapotě a pomačkaný předek levého blatníku, dále promáčklé pravé zadní dveře. (už jsem nedospěl k tomu to nechat opravit). Rok výroby 2000, el. přední okna, zrcátka, venkovní teploměr, alarm, letní 16" alu zender s pokličkama AR, zimní 15" plechy s novýma zimákama pirelli, nově jsem teď měnil ještě olej. EKOpoplatek je zaplacený. K tomuto autu přidám druhé bez TP na ND ( SPZ v depozitu), vínová metalíza, el. šíbr, el. přední okna a zrcátka, tažné, černočervené budíky, motor zadřený na klice, částečně odstrojené (všechny díly jsou v autě), koroze levého prahu a podlahy, spousta schopných dílů. Přidám klikovou hřídel, kontrolovanou a 100% stav, sadu ojnic a pístů, nějaké drobné díly co jsem měl v garáži, nový rozvodový řemen a kladky, vyvažovací řemen, olej. filtr, a všechno co patří k alfičkám. Cena k jednání je 55 tisíc. Více na tel 776 330 688, foto mailem (nepište sem ale rovnou mi pošlete maila, že chcete fotečky :-) Mrzí mě to ale potřebuju dodávku a do banky nejdu!
11.15, 24. 11. 2010, odpovědět