Mám problém s autem a bohužel si automechanik neví rady. Když auto nastartuji otáčky při volnoběhu jsou na 1500 až 2000 otáček (stále se to houpe), při jízdě se nedá jet při vyšších otáčkách něž 1500 otáček, jinak auto skáče. Poradíte někdo prosím :-(
14.06, 26. 11. 2010, odpovědětOdkud jsi? Napoj to na diag a projdi akční členy, něco není OK, tipuju váhu, nebo lambdu, nebo škrtící klapku, ale takhle to nejde zjistit, chce to vidět projet a vyzkoušet. Taky je dobrý napsat motorizaci a rok výroby, ale tuším, že máš 2,0, nebo 1,8 TS?
21.51, 26. 11. 2010, odpovědětjá mám 2.0, ale na jedné diagnostice to nic neukázalo a na druhé skrat a špatná jednotka řízení volnoběhu. Ale bohužel ani jedno z toho není ono. Já jsem z Vysočiny automechanik zkoušel odpojit váhu vzduchu, ale pořád to bylo stejný.
14.40, 27. 11. 2010, odpovědětzměň mechanika, může to být x věcí, zajeď na origo diagnostiku a ne někam kde napojí notas s všeliakým softem a neřeknou prakticky nic, byl jsem na takové diagnostice a vyhodilo to jen číslo a víc nic, proste vyhozené prachy, pak jsem jel na origo a chyba byla na světě, výpadek zapalování první válec, měl jsem podezření na svíčku a bum byla to gumička na cívce, chce to jen dobrého mechanika a origo diagnostiku a bude to vyřešeno. cuore sportivo
20.30, 27. 11. 2010, odpovědět