Prodam AR156 SW, 1,9 JTDM, 103KW, 2004, najeto 131tisic,stribrna barva zakladni vybava, bez ASR a tempomatu. VADA V ELEKTRICE ALE PLNE POJIZDNE. Auto ma delany rozvody, filtry a naplne, vsechny predni ramena vcetne tycek stabilizatoru, novou baterku a novy termostat vcetne cidla ( ten je ted objednanej a mel by prijit). Servis byl delanej u Brychty. Auto ma odreniny od parkovani a predek je trochu orvanej od kaminku. Je na pouzitelnych zimakach. Klice mam dva ale jen jedne z dalkou druhej servisni. K vade auto sice je pojizdne normalne s nim jezdim tahne dobre a ma normalni spotrebu ale hlasi chybu ridici jednotky,v kaplicce sviti zamecek , na pocitaci se obcas objevi prehrati motoru i kdyz je auto studene. Auto se ohreje po delsi dobe kontrolka zhasne. S autem jsem takhle najel 3000km a v pohode. Duvod proc to neni opraven za kazdej rika neco jineho v IMOFE ZE JE TO RIDICI JEDNOTKA V DALSIM SERVISU ZE TO RIDICI JEDNOTKOU NENI ZE JE TO NEKDE V ELEKTRICE. Ten hlavni duvod prodeje je ne ze bych se chtel auta zbavit ale ze mi ho 4 vykradli a ze servis si s tim nevi rady a porad to neco stoji. Dnes rano mi zas vykradli auto a uz na to nervy nemam. Cena je 90000,- je k tomu moznost i autoalarmu keetec kterej je castecne zabudovanej ale jednotka je v servisu kde se to delalo. Puvodne si v servisu mysleli ze je to tim alarmem. Samozrejme ze neni. Dela to dal. Jestli je to opravdu tou ridici jednotkou je to oprava za 10tisic. Nebo je to nejaka prkotina nevim. S autem jsem byl spokojenej nez jsem ho dal do servisu. Uz na to nemam nervy. S AUTEM SE DA NORMALNE JEZDIT. JEZDIM S NIM DELSI STREKY A VSE V POHODE: CO SE VRATILO S POSLEDNIHO SERVISU NIKDE ME NENECHALO. OPRAVENE BOHUZEL NENI. Fotky na http://www.forum.alfisti.cz/viewtopic.php?f=9&t=7517
9.33, 5. 12. 2010, odpovědět