ahoj lidi, potreboval bych vyndat baterku z auta, ale drzi ji popruh, ktery ja na plastovych "haccich". u motoru vidim na sroub s matkou, ktery drzi ten plast, ale nemuzu se k tomu dostat klasickym klicem, ani kloubovym. muzete poradit jakym nacinim to povolim. moc toho doma nemam, takze budu vdecny za presny typ, co si poridit. Omlouvam se za tak banalni dotaz, ale potrebuji baterii dobit, jinak jsem dojezdil. Diky R.
13.36, 7. 12. 2010, odpovědětgolu
14.39, 7. 12. 2010, odpovědětgola pocitam 14tka a nastrcak neboli prodluzovak, racnu nebo paku ...
14.46, 7. 12. 2010, odpovědětJestli to myslis vazne tak jed do servisu
14.49, 7. 12. 2010, odpovědětpřesně tak, s takovým dotazem bych se raději do větších akcí nepouštěl :-)
15.38, 7. 12. 2010, odpovědětcemu rikas vetsi akce ? povolit a vyndat baterku ? aha...koukam ty mas vlastne ladu...
16.03, 7. 12. 2010, odpovědět¨nebo kdyby delal nove rozvody :D
9.02, 8. 12. 2010, odpovědětMyslim ze i samotne nabiti baterie by za to stalo. Alespon se tu clovek i nekdy pobavi.
9.16, 8. 12. 2010, odpovědětnebo povolit nápravnici a uložení tlumičů, pustit to o 30 cm níž ven z auta a pak to povolit normálnim klíčem :-DDD
23.29, 8. 12. 2010, odpověděthonzik este mas v tom motori tu kunu ? pomohla ti ta navnada alebo ti porad hryze tie kabely ? uz to tu niekto riesil tak to skus naist at sa ti nevyhrize az do vnutra a tam ti to vsetko rozozerie...kuna je svina !
1.05, 9. 12. 2010, odpovědětVy jste ale banda chytráku co,někdo něco neví a hned se mu posmíváte a děláte si prdelky,koukám že vy asi rozumíte všemu,jojo kamarádi.Tak na co je tahle stránka,asi jenom pro Vás chytráčky.
7.21, 9. 12. 2010, odpovědětKdyz mas nekomu radit vyndani autobaterie tak to k smichu je. To mi nikdo nevymluvi. A kdyz jsme u tech chytraku, tak jeste se nestalo ze by ma Alfa musela do servisu a to uz ji cekala i vymena motoru, kterou jsem udelal doma na koleni(nejsem mechanik). Ale to sem nepatri.
7.32, 9. 12. 2010, odpovědětNo joo,Všichni nejsme tak zruční,abychom si spravily motor ale i Alfičku na koleně doma,Ale na druhou stranu,proč někomu neporadit i s banální věcí,jako je vyndání baterie,a ne se tu jenom pořád někomu vysmívat.Já si myslím,že toto forum i k tomu je,abychom si tu pomáhali a aby nám ty naše vysněné Alfičky jezdily a dělali jenom samou radost....
7.59, 9. 12. 2010, odpovědětPoradil jsem golu. Co chces radit vic. Jestli racnu nebo paku? Tomu se ty nezasmejes? No kolene myslim jen v garazi bez zvedaku a jamy. Tohle tema bych ukoncil. Na druhou stranu je to lepsi otazka nez kdyz ti nekdo napise AUTO NEJEDE, CIM TO JE. Kdyz uz kritizujes nase prispevky, tak jsi mel Robovi poradit sam.
8.10, 9. 12. 2010, odpovědět:-) jsem rad, ze jsem par lidi pobavil.. baterku jsem uz vyndal, ale asi jsem tam nemel standartni sroub, od matky trcel ven jeste dalsi cca. 4 cm a proto byla i se standartnimy orechy na golu neuchopitelna. ted uz mam pod matkou kovovy valecek, takze v pohode. jinak priznavam, ze jsem antitalent na cokoliv kolem auta, ale desticky a kotouce jsem si uz menil sam :-) , ted jdu na olej, kdyby se mi nepodarilo povolit vypustny sroub, tak se ozvu :-)))). hojte
8.47, 11. 12. 2010, odpovědět