Chalosi, strasne vam fandim, ze mate alfy 156, r.v. 98+ a ste fesaci, a rebeliu a super, fakt, vam sttrasne fandim, nadhera, alfa nieco znamena, je to krasna znacka, u susedov vzbudite strasny respekt, alfa je symbol niecoho sportoveho, nadherneho, zavidiahodneho.... Robim si picu mate len bezcennne alfavraky(vyslovuj spolu) Prajem pekny den a kupu skutocneho auta, to alfa nieje, staci felda....(lepsie ako niccc) hehehe
2.08, 20. 12. 2010, odpovědětwtf???
10.05, 20. 12. 2010, odpovědětTak sme zase krásně zasmáli..... a můžem jít dál ne
10.08, 20. 12. 2010, odpovědět... dostal si opustak z psychyatrie na vianocne sviatky ze ? utekaj materi pomoct piect medovniky bo nestiha ...
19.08, 20. 12. 2010, odpovědětkolko mas rokov?peto?
19.46, 20. 12. 2010, odpovědětčlověk co se snaží o nic...
20.30, 20. 12. 2010, odpovědětchudak chalan je mentalne retardovany tak si prisiel ulavit od svojich psychickych problemov sem...bud chudacik zavidi nam,ktori mame auta ktore sme vzdy chceli a mame na to sa o ne aj prikladne starat alebo je to jeden z tych tazkych tuning machrov,ktori si v tescu kupia ,,ladenu" koncovku na svoju fabiu 1.2HTP a so zuvackou si prilepi na spodok svojho auta nejaky plast a mysli si ze aky ma spojler...dilinko
20.04, 31. 12. 2010, odpovědětJen mu pekne odpovidejte...:-D
22.02, 2. 1. 2011, odpovědětVzkaz pro Petra.Tak si vem tu feldu napal to do stromu a hlava ti pukne jak ořech vypadne hovno a tady na foru bude klid.
17.50, 3. 1. 2011, odpovědětKAMILOS KLID BY BYL KDYBYSTE NA TYTO PŘÍSPĚVKY NEREAGOVALI
17.53, 3. 1. 2011, odpovědětPOZOROVATEL TY JSI TO TEDA VYPOZOROVAL
17.57, 3. 1. 2011, odpovědětkto da po nme komentar na tohto kokota vypatlaneho tak ma k nemu dost blizko. uz jeden pisal ze ked niekdo pise o alfinach ake su super tak nikdo neodpise ale ak niekdo napise ake su alfy sunky a mrdky tak hned 30 komentarou. kazdy vieme svoje, nieje to nove auto a sem tam nieco odide a najviac zalezi na tom kdo mal pred vami auto a ako sa on staral, v akej krajine jazdil ( solene zimne cesty, jamy v blave, a tak) ja mam auto 24.12. 97 z talianska a okrem normalnych veci ako termostat, sviecky, olej, rozvody, stierace a packy na smerovky nemenil. na take stare auto a benzin vcelku pohoda. takze alfaci jebte na takychto picusou 16 rocnych z favoritmi a radsej poradte kolegom. forza alfa
23.09, 3. 1. 2011, odpovědětjj-blbečky provokátéry je nejlíp ignorovat. Jen tak na okraj-vloni v Německu získala nějakou cenu za kvalitu a servis. A novou máme málokdo. Já svou kupoval před 3roky s 85000km na tacho. Byla fakt pěkná,ale nejsem naivní a ani nejsem masochista,abych si nechal zjistit skutečné km.Prostě se mi líbila a měl jsem ještě před koupí,jet s ní na TK na přihlášení u nás.Byla naprosto v poho,nikde žádné nepatřičné zvuky a podobně. Trochu jsem měl obavy z převodovky-je to seles,ale musím zaklepat-ani tady dosud-ujeto 50000km-žádný problém. Jsem max spokojen. Klasika-byly nové rozvody(pro sichr),váha,svíčky,výměna silentbloku v jednom zadním ramenu,výměna střední trubky s katem-ten se mi podařilo vyfoukat,olej po 10000km.Pokud je studená,tak ji nehoním nad 3000ot.Spotřeba oleje prakticky žádná,benzín dlouhodobě s velkou rezervou do 10l/100km. Nemám tomu vozu prostě co vytknout,a již je to,že si kolikrát sám pro sebe řeknu-sakra to je pěkné auto.má pro mne dost velkou váhu.Nehledě na ten pocit při jízdě-no,však to znáte. Jedinné,co mne mrzí,že jsem nekoupil 6v-ale to je moje chyba. Vysvětlení-už jen pro ten božský zvuk!!
2.28, 4. 1. 2011, odpovědětže se s nim zebajváte lidi,popřejme mu jen hodně štastných a nudných kilometrů v jeho prorezlem ,,folxválgnu" a pojdmě dál.:)
11.42, 4. 1. 2011, odpovědět