najednou mi začala vrzat 156 promazal jsem snad všechny silenbloky ale pořá to vrže když potlačim na blatnik nemá stím někdo skušenost dik.
19.32, 8. 5. 2007, odpovědětstepy: pokud to vrže až píská za jízdy při projetí po hrbolech, tak to vržou horní ramena
19.59, 8. 5. 2007, odpovědět2x 1.400,- + práce vč. za horní ramena originál.
20.41, 8. 5. 2007, odpovědětpodle mně to budou tlumiče
20.59, 8. 5. 2007, odpovědětvsadím basu piva, že to tumiče nejsou
0.44, 9. 5. 2007, odpovědětna 100% jsou to horní ramena (ramínka) už to mám za sebou a je klid
5.15, 9. 5. 2007, odpovědětjojo..to delaji ramena...ale nikdo si nemuze byt jistej jestli to nedelaj spodni :)
7.58, 9. 5. 2007, odpovědětMam to sami,taky sem to promazal a k nicemu.A menit je se mi zda zbytecni staci jen stříknout na správný misto.Jenom ho najit.A děla mi to jenom kdyz je venku teplo.
14.42, 9. 5. 2007, odpovědětchce to vyměnit horní ramena!..mám to taky za sebou zkušel jsem promazávat jak blázen a nic pomůže jen výměna
16.59, 9. 5. 2007, odpovědětStopro horní ramena-mám to za sebou už 2x...
17.07, 9. 5. 2007, odpovědětŘekl bych, že na 156-ce je těch zdrojů vrzání a jiných pazvuků víc. Horní ramena mi povrzávala taky, zavrzalo to vždycky na nějakém hrbu při propružení. Stačilo ale, aby zapršelo a bylo po vrzání. Po výměně ramen toto vrzání přestalo, ale dál si to vrzne při zabrždění a odbrždění, když je chladno. Další vrzání jsem vypozoroval při rozhicovaným autě, když stojí nějakou dobu nastartované na prudkém slunku. Po rozjetí to pak není ani jako vrzání, jako spíš rány, po vychladnutí auta ok... Zatím jsem neměl sílu to nějak pořešit, každopádně zatím ještě nejsou vyměněna spodní ramena, silentbloky na stabilizátoru a tlumiče, takže možností je hromada...
17.10, 9. 5. 2007, odpověděthorní ramena! mám je taky za sebou. Značku už nevím ale když vyvěsíš kolo a vezmeš pajsr a propružíš to tak to uvidíš. dvě hodiny práce a bylo hotovo. za díl myslím 1200. pak mi u toho vrže sedačka o středovej panel(momo) a mlátí mi pravá klipsna na pás, ale to se pořeší. ted řeším čumák na alfě a čelní sklo na tatře. At "žijou" romové"! grrrrrrrrr
18.26, 9. 5. 2007, odpovědětNo tohle to bych typnul na spodní ramena vrchní jsem měnil a teď když zatlačím na blatník tak to vrže nebo při rozjezdu a brždění jsou to určitě spodní ramena
12.31, 10. 5. 2007, odpovědětTaktiez mi to vrzgalo ako dive, na strane vodica. Zhodil som koleso, nastriekal olejom vsetky klbove spoje na ramenach a vsetko je uz v pohode. Som rad ze som nesiel menit ramena, vyslo by ma to omnoho drahsie ako jeden olej v spraji.
10.14, 23. 5. 2007, odpovědětMne to vrzgalo, klepalo a este k tomu dvoma rôznymi frakvenciami, tak som vymenil horne ramena, tycky stab., PS rameno a komplet riadenie. No a cuduj sa svete stale klope LS rameno. No nedal by som ju za nic
10.21, 23. 5. 2007, odpovědět