Čau pánové. Potřeboval bych slyšet Váš názor, jelikož když se zeptam kohokoliv u nás tak říkají že jsem se zbláznil, co si to chci koupit za auto. Nikdy jsem o koupi alfy moc neuvažoval z důvodu její horší pověsti. Nebál jsem se ani tak vyšších nároků na údržbu a dražších dílů jako spíš toho že bych jí koupil po někom kdo jenom jezdil a při prvním větším problemu jí strčil do bazaru. Teď mi ale švagr nabídnul jeho 156 sportwagona 1,8,T.S. Je to rok 2003 a fakt je to krasavice. Za tři roky, a 30tis. km, co jí měl dal novou spojku, komplet brzdy, všechny přední ramena, náplně, svíčky a rozvody. Fakt se o ní dobře staral ale jediný co mě od koupě trochu odrazuje jsou kilometry. Teď bude mít 175tis tak se trošku bojim o motor a převodovku. Sice s ní zrovna nejpomalejš nejezdí ale olej mění a kontroluje pravidelně a za studena jí šetří. Neplánuju že bych jí za dva roky prodával tak bych se chtěl zeptat jestli těch kilometrů už neni moc. Díky za názory
11.07, 4. 1. 2011, odpovědětčus,alfu mám již druhou,pvodně 1,6TS z 1998,najeto taky okolo 175 tkm,a super,daval sem ji jen kvaitni olej-selenia,a absolutne bez problemu,jediný co mi na tom vadilo,když sem jí honil,jakože sem ji honil pořád,krom za studena,tak se spotřeba vyšphala na nakejch 15 litrů,ae s tim že otačky byli večně až nahoře,ale jela suprově,ted mam už pul roku z 2002 to same ale s motorem 1,9jtd 85kw,s jízdou je na tom znatelne líp,a se spotřebou na daku v klidku cca 4,8 l.,když ji honim tak se nad 5,8 nedostanu,jediný co sem nechal udelat při koupi byli rozvody za cca 7 tisic,nežere olej jako benzinak a je to spolehlivý rychlý a hlavně krásný auto,takže podle mě,kdyby byla tak špatna,jakou ma u někoho pověst,tak bych do druhý nešel.Hodně štestí při výběru :)
11.33, 4. 1. 2011, odpovědět