zdravim alfisti, menil jsem ted baterii a mam problem s dotazenim svorky na + polu, kde je ten plastovy nesmysl s pojistkami, atd. , svorka vypada celkove na vymenu - pri dotahovani ma tendenci se vychylovat do stran a je malo nasazena na kontaktu baterie. Kdyz chci auto nastartovat, tak dojdu ke zhaveni a po otoceni klice mi komplet zhasne, musim pohybat danou svorkou a pak znovu..nic pro denni uzivani a mam strach o elektriku. Snazim se tedy sehnat nahradu, ale po rozebrani alfacke svorky jsem prisel na to, ze je to docela mimo standart, ktery se vsude mozne nabizi. Nemate typ, kde bych to koupil, nebo neco tomu podobne? Dekuji moc R.
8.04, 6. 1. 2011, odpovědětmam taku svorku volaj 0904928370
10.36, 6. 1. 2011, odpovědětsvorky kupis za bagatel na kazdej pumpe pri pokladni, ja tam mam napriklad uplne tu klasiku mosadznu. pripadne ak ju mas roztiahnutu, ten +pol iba omotaj pasikom alobalu a tak to utiahni.
11.32, 6. 1. 2011, odpovědětta svorka ma tvar vinklu s 3 oky pro srouby (1x kabel, 1x pojistky na tom plastovem deklu, 1x rele, nebo pojistky za baterkou), teprve pak je utahovaci svorka na baterku a to mi na tech obyc. svorkach chybi, nevim, jestli je reseni svorky u kazde motorizace 156tky jine, mam 2,4jtd 100kw. nasel jsem tomu neco podobneho na ruznych audiohifi prodejnach, ale asi to budu muset nejak znasilnit, aby to paslo..
13.22, 6. 1. 2011, odpovědětto je jedno, tak si tam daj dlhsiu skrutku a vsetky oka daj na seba, nevidim zmysel tam zhanat original :)
14.45, 6. 1. 2011, odpovědětoriginál je za 2500kč i z tou pojistkovou skřínkou sám sem ji schaněl na svojí,samotný to neprodávají jinak ja jsem koupil celou skřinku na vrakači a je to ok.
15.05, 6. 1. 2011, odpověděttak nakonec jsem nasel neorigo dil novy, v pondeli to budu mit, tak hodim foto, cena cca. 200,- , jedna se ciste o svorku s tremi vystupy pro kabel, 2x pojistky a je tvarovana do toho vinklu,aby sedla primo na baterku. diky vsem za nabidky, rady. R.
16.27, 7. 1. 2011, odpovědětČau, mam naprosto stejnej problém. Napsal by si mi, kde si tu svorku nakonec sehnal ? Dík :)
11.56, 13. 3. 2014, odpovědětSvorka se dá normálně koupit, stojí 70 kacek, no problem
14.55, 26. 6. 2016, odpovědět