Chcem sa spýtat ohladne parkovačiek to každemu na alfe nesvietia parkovačky ked vyberiete kluč? Aj ked zapnem smerovku a neham ju zapnutu tak by mala svietit ta strana parkovacich svetel na ktoru zapnem smerovku nie...? Tak to asi taliani posrali nie, žiadne nudzove parkovanie len akurat 4_smerovky... A ešte niečo, je to normalne že mi tak cez zimu strašne dymý s výfuku aj ked mam vodu už na 90°mam benzin?
18.22, 8. 1. 2011, odpovědětparkovacky by meli svitit po vyndani klicku kdyz si je zapnes u klicku pres ten cudl
19.40, 8. 1. 2011, odpovědětMyslim, ze alfa to ma vyreseny genialne.Nepiska zadnej otravnej zvuk, kdyz zapomenes vypnout svetla, ale ty se vypinaj natvrdo spolu s otocenim klicku do polohy STOP.Pod klickem hned u zapalovani je cudlik, kterej staci zamacknout, otocit klickem k sobe a vyndat ho a parkovacky sviti aj kdyz tam neni klicek ;-)
21.22, 8. 1. 2011, odpovědětTy parkovačky fungují tak jak popisuje Petr klíček do polohy stop potom zamáčknout ten čudl ve spínací skříňce a pootočit klíčem do polohy park.A ten kouř to je normální, není to kouř,ale je to pára z výfuku běžné u všech aut v chladnějších dnech i při zahřátém motoru když zastavíš někde na křižovatce pozoruješ jakoby kouř od výfuku.
21.55, 8. 1. 2011, odpovědětDíky chlapy, už mam 3 roky alfu no a toto ohladne parkovačiek som fakt nevedel a priučke som sa to nedočítal... :-) No a ohladne toho výfuku ma to dost štve ked cúvam tak od dymu poriadne nič nevidím, ja že už mam prdely katalizator...;-)
15.43, 9. 1. 2011, odpovědětK těm parkovačkám- mám AR Q4 Crosswagon. Nejde mi přepnout klíč do polohy PARK, jak tady několikrát bylo psáno. Mačkám černý čudlík všelijak, ale nejde klíč otočit k sobě. Zapínám i současně obrys, ale nejde to. Obrys svítí pouze v poloze MAR.Jak je to s osvětlením zavazadlového prostoru? Jak se dá zapnout a vypnout? PORADÍ MI NĚKDO, KDO MÁ Q4 CROSSWAGON?
19.57, 27. 1. 2011, odpovědět