Ahoj lidi, chtěl bych se pobavit na téma, jak ochránit přední nárazník na 156 r.v.2000 před blbcama, kteří neumí parkovat a vždycky se o mě opřou. Za dobu 4 let co mám Alfu, jsem už 2krát měnil přední nárazník, protože pokaždé mně ho nějaký debil křupnul při parkování. Uvažoval jsem o nějakém menším rámu, ale potřeboval bych nějakou vizualizaci,jak by to vypadalo a vyhrát si s tím. Nemáte někdo nějaký nápad? Díky předem
10.46, 26. 1. 2011, odpovědětNemůžu si pomoct, ale řekl bych, že cokoli tam přidáš nebo navaříš, tak to bude vypadat blbě. Přeci jen je to Alfa a ne Hummer:-)
13.46, 26. 1. 2011, odpovědětUž tam nedáš nic páč to naši zákonodárci zakázali z duvodu bezpečnosti chodců.
16.08, 26. 1. 2011, odpovědětNj, mně to taky moc nesedí. Zákonodárci ať si trhnou nohou. Ale napadl mně dát ocelový nárazník a vyztužit ho. Jenomže, kdo by ho vyrobil ..?
17.20, 26. 1. 2011, odpovědětneser se s tím a dej to tam ten rám, když tě zastaví, tak řekneš, že to máš od výroby :-D no já to mám vyřešené takto, protože mi na parkovišti už někdo na starém fordu skřivil zadní dveře při parkování do špičky a odřel zadní nárazník, tak parkuju tam kde je městsky namontovaná kamera a kdyby mi ještě někdo naboural auto, tak zavolám policajty, kteří si ty záběry najdou a taky dělám to, že když u mého auta stojí někdo hodně blízko, že jak jsou ty pruhy na parkování, tak stojí třeba na čáre nebo oba stojí na čáre a já parkuju mezi ně, tak si zamarkuju já správně a opíšu si jen SPZky a kdybych ráno měl nějaký sebemenší odření vozu, stačil by škrábanec, tak vím na které straně bylo jaké auto s SPZ a volám policii, takže tak to řeším já, třeba si zaden napíšu i 4 nebo i 6 SPZtek na papír a čas, kdy jsem se podíval a typ vozu a zatím nic, jsem spokojený :-)
18.11, 26. 1. 2011, odpověděta úpřímně, řeším to tak i na parkovištích když jdu nakupovat, přece papír mě tolik moc nestojí nebo si to opíšu do mobilu a mám klid
18.12, 26. 1. 2011, odpovědětnj, ale mně se to stává většinou na ulici před barákem, kde se třeba za hodinu vystřídají i 2 auta a to nemám šanci uhlídat. Problém je v tom, že ten přední nárazník je moc měký a snadno se prohne. Není tam žádná výstuž...
18.34, 26. 1. 2011, odpovědětměkký?? no já nevím jak moc se liší od roku výroby 2001, ale ten mi zachránil život, když mě vytlačil ze silnice důchodce a narval jsem to do stromu, můžu ti poslat jen tak fotku jak to dopadlo ve 65 km rychlosti, no ale zpět k problému, no to já taky parkuju na parkovišti před barákem, teda panelákem, je to těžký, chce to hlídat, tak zkus vždy zaparkovat úplně na kraj, já na auto hledím asi každou hodinu, protože mě tady někteří řidičky, ale také řidičky vyškolili, že by se i začátečník v autoškole divil :) žaluzie z oken mám nastavená tak, že když se na ně podívám, tak vidím, že tam je auto - podle toho že svítí světlama i za světla to jde vidět a hned teda startuju ze sedačky k oknu :)
18.41, 26. 1. 2011, odpovědět