pánové, kdybych měl uplně zrezlé BMW, prostě základní typ o ničem, pořád to bude budit respekt a to platí i při zahlídnutí znaku BMW. Kdybych měl ale alfu jako když vyjede z vejlohy a může být voňavka, každej si ale řekne - jenže alfa a klepe si na hlavu. Třeba 159 je krásná, drásavej předek, ale prostě je to Alfa a to je špatný - itala nebrat'
16.28, 27. 1. 2011, odpovědětMATKA PANA J RÁDA ŠUKÁ Z CIGÁNAMA V BMW :-)
16.39, 27. 1. 2011, odpovědětTypický,-zakomplexovaný,neschopný,krásne autá a ženy všetkým závidiaci spoluobčan v kazajke z liečebne utekajúci,v starom hrdzavom bmw masturbujúci a na rešpekt darmo čakajúci... Ale mi všetci ostatní vieme jedno, "Niekto si poriadne zajebe ale niekto len lačno podjebáva..."
16.49, 27. 1. 2011, odpovědětpan J, to je Váš názor, pokud jste normální což nejste, jinak byste zbytečně nepsal sem takové ubohé připomínky, ale řešil byste to s kolegama od BMW na vašich stránkách, ovšem co Vám kdo může říkat, je to Váš styl, je to Váš názor, ovšem můj názor je, že bych BMW nikdy nekoupil i kdyby to vyjelo z linky a ještě voňavé, raději alfu zhnilou, to že to je Ital, to už dávno neplatí, mám Alfu a kolik km s ní už mám a zatím jsem jen měnil termostat, to je vše, tak si Vaše názory strčte někam a zbytečně tady neotravujte, jo a ještě dodatek, Itala nebrat, hm, škoda má tam německé součástky, takže doporučení pro Vás, BMW stojí ještě víc za hovno než ta naše alfa tady, važený pane iteligente, nejprve fakta a potom blábolit
17.37, 27. 1. 2011, odpovědětA kazdej Ynteligentni Alfista na neho musi zase reagovat :) Kdyby se pokazde nenechal nekdo vyprovokovat, tak by je to nebavilo. Ale ne...
17.42, 27. 1. 2011, odpovědětTo kazdy tyzden sa najde nejaky magor typu Pana J a fakt ked vidim hocijake BMW tak mam o ich majiteloch uz dopredu vytvoreny nazor. A taketo pripomienky vymastenych hlav tomuto vobec nepomahaju.
17.44, 27. 1. 2011, odpověděta vy jste jeste nepochopili ze to je jeden a ten samej autor ??? ze tu vzdycky neco nacmara a pak se bavi nad tim co tu pisete. ale ja ho znam :-)
17.49, 27. 1. 2011, odpovědětaj ja hahahahaha
19.33, 27. 1. 2011, odpovědět