Celkem by mně zajímalo, kolik je tady v tomhle "alfa romeo 156 club" lidí, pro které je automobil ALFA ROMEO 156 srdcovou záležitostí. Něco jsem napsal v příspěvku "Zdravení alfistů" a proto mně to zajímá. Doufám, že Nás bude dostatek, protože jse ptám: proč je tohle auto srdcovou záležitostí? Já za sebe odpověď: má v hodně emocí, jak pro pátek, tak pro svátek, jak pro smutek, tak pro radost - v jiném autě to nenajdete!
18.50, 10. 5. 2007, odpovědětAhoj, top design, tradice, na pocatku vyvoje automobilismu A.R. jednoznacna jednicka ve svete. I v novodobych dejinach byla A.R. inovatorem. Mam rad motory a auta. Mam rad kdyz se otevre klapka me V6ky a lidi se ohlizi, nebo sleduji jen ten design. Na oko lepsi motor jsem zatim na vlastni oci nevidel, nez u sve V6, rad sleduju a opecovavam ty chromovane casti sani pro spodni hrnky. Nesnasim deklovani motoru viz koncern VW atd. a tak me trosku mrzi kryty motoru na TSkach. Uz od 98 roku jsem snil o sve 156ce a ted ji uz pres rok mam a nikdy jsem nezalitoval ani na moment, nehodlam se ji zbavit, ba naopak hodlam si poridit jeste jednu A.R. a sice 75... rad se zdravim s ostatnimi. Pro to vsechno mam rad Alfu Romeo. ) cus Petan
19.55, 10. 5. 2007, odpovědětProc ? Odpoved je jednoducha. Kdyz si do nej sednu, nastartuju, projedu se zatackou rychle, nebo kdyz posloucham motor mezi 4-6t otacek.... mmm.
20.20, 10. 5. 2007, odpovědětHodně dlouho jsem o alfince snil, teď ji mám asi 3 týdny doma...asi všichni znáte ten euforickej pocit...radost, prtostě je SUPER:o) Ten design, ten zvuk motoru, když se roztáčí turbo...prostě všechno:o)
20.23, 10. 5. 2007, odpovědětv roku 1998 u nas vysiel v uz byvalom casopise auto-moto-revue clanok, ktory mal na titulke nadpis: Aka si mi krasna, a bola tam cervena alfa156 1,8TS s 5 dierovymi 16tockami, odvtedy ju chcem a odtvedy sa zaujimam o tu znacku, lebo bol to pre mna esteticky sok na tu dobu a vdaka bohu ze si nedrzia cenu, lebo som si ju mohol kupit aj ked 1998ku, ale je to radost..Cuere sportivo, a ta 2,4ka ma zvuk jak stihacka, zere to 7l , ide to nechutne dobre.a clovek sa vnuttri citi ako v AUTE...!!!!
13.46, 11. 5. 2007, odpovědětKdyž kolem Tebe projede třeba 2 milionová Audina, BMW, apod. spusta lidí se ani neotočí, protože je to tuctové "všední" auto. Pokud jedeš v ALFě (klidně i ve 147), otočí 95 % lidí, protože ALFA má v sobě neco, co lidi přitahuje, i když většina z nich má předsudky, že italský auta jsou sráče, prostě to auto obdivují, ať chtějí nebo ne. Znám to z vlastní zkušenosti. Nechápu lidi, kteří mají peníze, snaží se odlišovat od ostatních a koupí Passata nebo BMW. I když se mi moje 156 celá rozsype, půjdu a koupím si zase ALFu!!!
16.37, 11. 5. 2007, odpovědětTo je krásné čtení.Mam svoji 156 2,0T.S. asi 9 měsíců.A nikdy jsem nelitoval,že ji mam a ani nebudu-to vim už teď.Nejlepší je sledovat ve zpětném zrcátku jak se ostatní účastníci silničního provozu otačejí.To je věc.156 je 156 to je moje raketa.
20.17, 11. 5. 2007, odpovědětAlfu breru mám jako tapetu, Alfu 159 mám jako spořič obrazovky a Alfu 156SW mám jako auto né na normální ježdění,ale jako můj sen,který se mi splnil.. Mám ji třetí měsíc a jsem z ní stále v p--i.... Další auto bude opět alfa..
12.36, 12. 5. 2007, odpovědětAhoj,myslím že kdo se na ní koukne.....,no aspoň určitě na to auto nezapomene.Po svezení pak i hodně náročný lidi uznají že to nemá chybu,i ti co nemaj rádi it.auta.A není to jen o 156,ale i o starých modelech,bylo to vždycky něco co se jinde nevidí,i když starší modely měly spoustu poruch.Mrkni na ARC,nebo firemní web,jsou tam podrobnosti o 33,giuliettě,gta atd.A počet členů zde najdeš když klikneš na přihlášení a pak v levým sloupci
17.04, 12. 5. 2007, odpovědětA vůbec nejsrdcovatější ze všech srdcovitejch Alfiček je 8C...To autíčko je vyvrcholením všeho toho co může Alfa Romeo nabídnout, na to auto když se kouknu na obrázku, tak se vidím na Apeninu jak se proháním podél pláží s krásnou brunetkou...
17.40, 12. 5. 2007, odpovědětproste nepoznam auto ktore ma "dusu" a moja alfa ju ma,a nie len moja..aj tvoja.ten dizajn,zvuk,jazdne vlastnosti....a moje dalsie auto....znova alfa.
20.50, 12. 5. 2007, odpovědět