chci se jen zeptat, napadlo někoho do faceliftované 156 zkusit světla ze 159?? pokud ne, tak co myslíte? nějaký rozumný názor, jestli by to vůbec šlo (P.S. - pro méně chápavé - pouze se ptám, neznamená to, že to hned zítra jdu koupit a budu to tam montovat!!)
11.28, 2. 2. 2011, odpovědětMyslime, ze je to hloupost, ze maji uplne jiny tvar, musel bys upravit kapotu i blatniky a nestoji to za namahu, ani vysledek. 156 neni treba prznit, je hezka tak jak je.
11.33, 2. 2. 2011, odpovědětno to je hezká, ale mě se strašně líbí ty přední světla té 159 :D jak se tak se tak dívám, tak kapota je skoro stejná, taky s mírným předkusem a co se týče blatníků, tak tam je rozdíl ten, že 159 je spíš od čumáku k blinkru do trojúhelníku, kdežto 156 do obdélníku s rohama kulatýma, podle fotek se to moc nedá posoudit, ale šikovný člověk by si s tím pohrál a jezdil by tady takový 156-9 mutant :DDD
13.59, 2. 2. 2011, odpovědětNo pokud je podle tebe kapota skoro stejna, tak si nejdriv zajdi k ocari a pak za psychologem, treba ti to vymluvi :D A kdyz ti to nevymluvi, tak to zvladnes levou zadni ;)
14.08, 2. 2. 2011, odpovědětřekl bych, že jde spíš o blatník než kapotu, jestli je širší nebo o něco větší, tak to jo, ale tvarově je skoro stejná a jsi jeden z těch co jsem psal v závorce - já to nehodlám měnit, pouze jsem se na to ptal
17.06, 2. 2. 2011, odpovědětProsim te nemas sanci to tam jakkoliv napasovat. Facelift nefacelift.
17.30, 2. 2. 2011, odpovědět